Betöltés...

32mm aranyos macska alakú hajgöndörítő eszköz, rózsaszín

Ár: 4.290 Ft

Egyedi macska alakú kialakítás  - Ez a hajsütővas nem csak egy funkcionális szépségápolási eszköz, hanem egy szórakoztató és aranyos kiegészítő is, amellyel kiegészítheti formázórutinját. A macskaforma egy csipetnyi szeszélyt és egyéniséget kölcsönöz szépségkollekciójának

Állítható hőmérséklet minden hajtípushoz Az állítható hőmérséklet funkció biztosítja, hogy ez a hajsütővas minden hajtípushoz megfelelő legyen, a finomtól a vastagig és a göndörig. Testreszabhatja a hőmérsékletet a haja igényei szerint, így biztosíthatja, hogy fürtjei tökéletesen formásak legyenek, anélkül, hogy kárt okoznának.

Gyors és egyszerű formázás Ez a hajsütővas gyorsan felmelegszik, és gyors hővisszanyerési idővel rendelkezik, így remek választás a zsúfolt reggelekhez vagy amikor rohansz. A dupla hordó azt is jelenti, hogy egyszerre több hajat formázhat, csökkentve ezzel a formázási időt

Kiváló minőségű anyagok Ez a hajsütővas kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak. A hordók kerámia turmalinból készültek, amely egyenletesen oszlatja el a hőt és csökkenti a göndörödést, míg a fogantyú hőálló anyagból készült, hogy biztonságot nyújtson a használat során.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "32mm aranyos macska alakú hajgöndörítő eszköz, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: