Betöltés...

Organikus jojoba olaj bőrre és hajra 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 8.990 Ft

Milyen tulajdonságai vannak a jojobaolajnak?

Hipoallergén, ami azt jelenti, hogy az allergiás reakciók ritkák: a jojobaolaj gyengéd a bőrhöz, ezért nem valószínű, hogy allergiát vált ki.

Antibakteriális és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik: Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, miközben biztosítja a bőr számára a szükséges nedvességet.

Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítik a bőrt a mindennapi környezetszennyezés okozta oxidatív stressz elleni küzdelemben: Megvédi a bőrt a káros környezeti tényezők negatív hatásaitól.

A jojobaolaj nem komedogén, ami azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy eltömíti a bőr pórusait: nem okoz mitesszereket vagy egyéb tökéletlenségeket.

A jojobaolajat a Simmondsia Chinensis magjából nyerik, amely egy Arizonában és Kaliforniában őshonos növény. Főleg monoészter-zsírsavak és viasz-észterek összetevője.

Ez az olaj tökéletes kísérője lehet bőrápolási rutinjának, nemcsak hidratál, hanem védelmet is nyújt a környezeti ártelmakkal szemben, és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően támogatja az egészséges bőrt. A jojobaolaj gyengéd és hatékony, próbálja ki meg még ma, és élvezze a gyönyörű és egészséges bőrt.

Hogyan használjuk a bio jojobaolajat?

BŐRRE
Szánjon rá időt és gyengéden masszírozza be arcát vagy testét néhány csepp olajjal. Összpontosítson az arc pórusaira, és győződjön meg róla, hogy olajjal vannak borítva. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy legalább 30 percig, majd a felesleget gyengéden mossa le.

HAJRA
Enyhén felmelegített olajjal finoman masszírozza be a fejbőrt. A legjobb hatás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át vagy legalább egy órán át. Mossa meg a haját kímélő samponnal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus jojoba olaj bőrre és hajra 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)