Betöltés...

Organikus argán olaj 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 8.990 Ft

Hogyan működik az argán olaj


Hidratálja a bőrt: Az argánolaj intenzív hidratálást biztosít, puhává és simává varázsolja a bőrt.
Védelem a nap káros hatásai ellen: E-vitaminban gazdag, természetes fényvédőt biztosítva segít megvédeni a bőrt a káros UV-sugárzástól.
Csökkenti a pattanásokat és foltokat: Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően az argánolaj segíthet csökkenteni a pattanások és egyéb bőrhibák okozta problémákat.
Öregedésgátló: Az argánolaj rendszeres használata segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését azáltal, hogy csökkenti az öregedés jeleit, növeli a rugalmasságot és hidratál.
Csökkenti a túlzott faggyútermelést: jól hat a zsíros bőrre, javítja annak állapotát.
Megelőzi és láthatóan csökkenti a striákat: Regeneráló tulajdonságainak köszönhetően az argánolaj segíthet megelőzni és csökkenteni a már meglévő striákat a bőrön.
Az argánolaj gazdag értékes összetevőkben, például zsírsavakban és E-vitaminban. Használhatja közvetlenül nedves vagy száraz hajon, hogy javítsa a hidratálást, csökkentse a törékenységet és megszünteti a göndörödést. Sőt, a bőrre alkalmazva segít megőrizni az egészséges arcszínt, csökkenti az öregedés látható jeleit, valamint növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Az argánolajat hidegen sajtolt argán dióból nyerik, ami biztosítja annak legmagasabb minőségét és hatékonyságát. Adjon bőrének és hajának természetes egészséget és szépséget az organikus argánolajjal.

Hogyan használjuk a bio argán olajat?
BŐRRE
Szánjon rá időt és gyengéden masszírozza be arcát vagy testét néhány csepp olajjal. Összpontosítson az arc pórusaira, és győződjön meg róla, hogy olajjal vannak borítva. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy legalább 30 percig, majd a felesleget gyengéden mossa le.

HAJRA
Enyhén felmelegített olajjal finoman masszírozza be a fejbőrt. A legjobb hatás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át vagy legalább egy órán át. Mossa meg a haját kímélő samponnal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus argán olaj 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)