Betöltés...

Surker - borotva, hajvágó, orrszőrnyíró, 3 az 1-ben

Ár: 5.950 Ft

Surker - borotva, hajvágó, orrszőrnyíró, 3 az 1-ben
Ez a hihetetlenül praktikus és dizájnos 3 az 1-ben borotva szett tökéletes választás lehet azok számára akik szívesen megoldanák otthon a hajnyírást, borotválkozást.

Az orrszőrnyíróval pedig a rakoncátlan orrszőröktől is könnyedén megszabadulhatsz.
A cserélhető fejeknek köszönhetően használhatod borotválkozásra, hajnyírásra és orrszőrnyírásra is, ha egy igazán praktikus és kompakt termékre vágysz, akkor ne habozz tovább!
Tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, így a borotválkozás a megszokotthoz képest sokkal könnyebbé válik. Minden részletében tökéletes, bármilyen sűrűségű arcszőrzethez.
Nem utolsó sorban pedig, teljes töltöttség mellett akár 60 percig is használhatod, maximális fokozaton.
Tulajdonságok:
- Cserélhető adapter
- Vezetékkel és vezeték nélkül is egyaránt használható
- Beépített akkumulátor
- 3 fej ( orrszőrnyíró, hajvágó, borotva )
- Töltésjelző
- Töltési idő: 8 óra
- Készenléti idő: 60 perc
- Feszültség: 220-240 V

A színek változhatnak, színválasztásra nincs lehetőség!Csomag tartalma:- Surker - borotva, hajvágó, orrszőrnyíró, 3 az 1-ben- Hajvágó pótfej- Szakállnyíró pótfej- Orrszőrnyíró pótfej- Tisztító folyadék- Töltőkábel- Mini kefe



Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Surker - borotva, hajvágó, orrszőrnyíró, 3 az 1-ben" című hirdetést látja. (fent)