Betöltés...

3in1 Sonar professzionális haj- és szakállvágó, borotvával

Ár: 4.490 Ft

3in1 Sonar professzionális haj- és szakállvágó, borotvávalSonar professzionális haj- és szakállvágó SN-6020Kiváló minőség acélpengeHajvágóként, szakállvágóként és borotvaként is funkcionál
Na bajlódj többet a hosszú hajtincsekkel, vágd le egyszerűen, pillanatok alatt. Az erős és tartós professzionális Sonar hajvágó ideális minden hajvágáshoz, a vékony szálú hajtól egészen a vastagabb szálú hajakig. A beépített akkumulátornak köszönhetően nem kell bajlódnod a rövid és összegubancolódó kábelekkel. A töltővel egyszerűen töltheted fel az aksit, ami garantált működést biztosít 60 percen keresztül. A rozsdaálló, acél pengék tökéletes vágást biztosítanak, míg a cserélhető fejekkel hajtípustól függően vághatod tökéletes vastagságúra frizurádat.
A Sonar hajvágóval nem csak a hajadat szépítheted meg, hanem szakállvágóként is használhatod: kiváló a rövidebb, közepes és hosszabb stílus formálásához.
Ezen kívül borotvaként is funkcionál az orr- és a fültő környéki szőrzet igazításához.
Tisztításához használd a dobozban található tisztító egységet.
Tulajdonságok:- Hálózati feszültség: 110?240 V, 50?60 Hz 600 mA , 3W- Állítható vágóhossz- LCD kijelző mutatja a készülék üzemidejét, valamint a vágási hosszúságot- Töltési idő: 8 óra- Üzemidő: 40 perc- Adapter bemeneti feszültsége: 100-240V ~ 50/60Hz- A termék mérete: 16,5 cm x 6 cm x 2,5 cm
Szín FeketeTápellátás típusa AkkumulátorLapátok száma 3Testrész HajAjánlott TrimmelésHasználat Professzionális

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "3in1 Sonar professzionális haj- és szakállvágó, borotvával" című hirdetést látja. (fent)