Betöltés...

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum 50 ml Női Parfüm

Ár: 40.900 Ft


Kiadás Éve:








2022


Típus:


Le Parfum


Illatcsalád:


gyantás-virágos


Összetétel:


sáfrány, gyömbér, bergamott, mandarin, levendula, narancsvirág, bourbon vanília, méz, tonkabab, vetiver.


Az illat nyitányában a sáfrány fűszeres, kissé földes jegyei kapnak szerepet, melyeket a gyömbér éles, frissítő csípőssége egészít ki. A bergamott és a mandarin citrusos, pezsgő frissessége tökéletes ellensúlyozója a kezdeti fűszeres jegyeknek, lendületet és életteliságet adva az illatnak.


Középső jegyeiben a levendula aromás, nyugtató illata és a narancsvirág édes, mély virágossága jelenik meg, ami egy kiegyensúlyozott és elegáns virágos szívet teremt. Ez a rész teszi az illatot igazán bűbájos és vonzóvá.


Az alapjegyekben a bourbon vanília édes, krémes melegsége, a méz édeskés, ragyogó jegyei, valamint a tonkabab édeskés, mandulás aromája együtt egy gazdag, mély és bársonyos lecsengést biztosítanak. A vetiver földes, kissé füstös karaktere pedig stabilitást és tartósságot ad az illatnak.


Ez a parfüm tökéletes választás azok számára, akik egy összetett, karakteres illatra vágynak, amely egyaránt tükrözi a frissességet, a fűszerességet és a mély, gazdag aromákat. Ideális választás lehet esti rendezvényekre vagy különleges alkalmakra, ahol az illat eleganciája és egyedisége igazán érvényesülhet.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Yves Saint Laurent Libre Le Parfum 50 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)