Betöltés...

Viktor & Rolf Bonbon EDP 30 ml Női Parfüm

Ár: 21.901 Ft

Kiadás éve:

2014

Illatcsalád: 

virágos-gyümölcsös-gourmand

Összetétel:

barack, narancs, karamell, jázmin, guajakfa, ámbra, szantál

A kezdeti jegyekben a barack és a narancs édes, gyümölcsös frissessége dominál, ami azonnali vidámságot és életteliséget áraszt. Ezek a jegyek könnyedén keverednek a karamell édes, enyhén sós és krémes karakterével, amely mélységet és bársonyosságot ad az illatnak.

A középső jegyekben a jázmin lép elő, ami eleganciát és finomságot kölcsönöz, miközben a guajakfa fás, kissé füstös aromája egy különleges és meghatározó karaktert ad. Az alapjegyekben az ámbra és a szantál bő, meleg és érzéki alapot nyújtanak, ami hosszan tartó, vonzó illatot garantál.

Ez a parfüm egy tökéletes választás azok számára, akik szeretik az édes, gyümölcsös illatokat egy mély, fás és bársonyos alapjeggyel kombinálva. Ideális választás lehet mindennapi használathoz, mivel kellemesen körülöleli viselőjét, ugyanakkor elegáns alkalmakra is megfelelő, ahol az illatkompozíció bája és mélysége kiemelkedően érvényesülhet.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Viktor & Rolf Bonbon EDP 30 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: