Betöltés...

Paco Rabanne Lady Million Fabulous EDP 80 ml Női Teszter

Ár: 32.900 Ft

Kiadás éve:  

2021

Típus:   

EDP          

Illatcsalád:  

gyantás-virágos

Összetétel:  

fej - mandarin narancs, rózsaszín bors

szív - tubarózsa, jázmin, napos jegyek, ylang-ylang

alap - tonkabab, vanília, moha 
Ez az illat egy izgalmas keveréke a keleties és a virágos jegyeknek, ahol a frissítő mandarin narancs és az enyhén csípős rózsaszín bors ébreszti fel az érzékeket a fejillatban. A szívillat mélyebb, bonyolultabb rétegekkel bontakozik ki, ahol a tubarózsa és a jázmin romantikus elegye napfényes jegyekkel és ylang-ylang édes, érzéki akkordjaival fonódik össze. Az alapillatban a tonkabab, a vanília és a moha ízeként érzékelhető aromák teszik teljessé az illatkompozíciót, amely gazdag és meleg lezárását nyújtja ennek az összetett és magával ragadó parfümnek.

100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Paco Rabanne Lady Million Fabulous EDP 80 ml Női Teszter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: