Betöltés...

Montale Roses Elixir EDP 100ml Női Parfüm Teszter

Ár: 23.990 Ft














Kiadás Éve:


2010


Típus:


Eau De Parfum (EDP)


Illatcsalád:


virágos-gyümölcsös


Összetétel:


rózsa, eper, eper levél, pézsma, citrusok, pacsuli, jázmin, afrikai narancs virág, vanília, gyanta, tangerin,


Az illat nyitányában a citrusok frissessége, mint a tangerin, együtt lélegzik az eper és eper levél édes, gyümölcsös jegyeivel, ami egy vidám és könnyed kezdetet nyújt. A középső jegyekben a rózsa és jázmin virágos, bársonyos illata dominál, míg az afrikai narancs virág egy exotikus, enyhén édes és fűszeres elemet ad hozzá.


Az alapjegyekben a pacsuli földes, mély aromája, a pézsma simogató puhasága, a vanília édes melegsége és a gyanta balzsamos, kissé fűszeres illata együtt biztosítanak tartósságot és mélységet. Ez az összetett illat tökéletesen alkalmas mindennapi viseletre, de elegáns és különleges alkalmakra is ideális, mivel egyaránt sugározza a frissességet, a nőiességet és a luxust.


100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.











Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Montale Roses Elixir EDP 100ml Női Parfüm Teszter" című hirdetést látja. (fent)