Betöltés...

Montale Roses Musk EDP 100ml Tester Női Parfüm

Ár: 25.491 Ft

Kiadás Éve:

2009


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:
virágos-fás-pézsma

Összetétel:

rózsa, jázmin mósusz


Ez a parfüm, amely rózsa, jázmin és mósusz ötvözetéből épül fel, egy igazán klasszikus és nőies illatot képvisel, amely az elegancia és az érzékiség jegyeit ötvözi. A rózsa és a jázmin virágos jegyei a parfüm szívét alkotják, létrehozva egy gazdag, mély és bájos illatélményt. A rózsa romantikus és finom, míg a jázmin édes és intenzív, együtt tökéletes harmóniát teremtve.


A mósusz az alapjegyek között szerepel, ami stabilitást és tartósságot kölcsönöz, miközben egy lágy, púderes karaktert ad az illathoz. A mósusz hozzájárulásával az illatkompozíció meleg, bársonyos és meghitt érzetet kelt, ami hosszan megmarad a bőrön.


Ez a parfüm ideális választás olyanok számára, akik egy időtálló, mégis kifinomult illatra vágyakoznak. Tökéletesen illik mindennapi használatra és különleges alkalmakra egyaránt.


100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező illat, amely nem az eredeti csomagolásában, hanem egy fehér/fekete univerzális dobozban, esetenként doboz nélkül érkezik. Gyártótól függően a teszterek kupak nélkül is érkezhetnek. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánták, de tökéletesen alkalmasak használatra is, hiszen az illat összetétele megegyezik a csomagolt változatéval. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú, mint az originált csomagolású.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Montale Roses Musk EDP 100ml Tester Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: