Betöltés...

Elektromos reszelő készlet talphoz és sarokhoz, 13 tartozékkal együtt, prémium minőség - fekete

Ár: 12.640 Ft

Elektromos reszelő készlet talphoz és sarokhoz, Digitális kijelző, 1200 mAh akkumulátor, 2 sebesség, 2000 fordulat/perc, 3 fej mellékelve, LED lámpa, 13 tartozék, Holtbőr eltávolító, Bőrkeményedés eltávolító, Prémium minőség, Fekete

A Divendi-ro 13 részes lábápoló készlet teljes körű megoldást kínál arra, hogy lábad puha, szép és egészséges maradjon. Ergonomikus kialakításával és fejlett funkcióival ez a készlet ideális ahhoz, hogy professzionális ápolást nyújtson otthona kényelmében.
 
Nagyobb teljesítmény és nagy hatékonyság
A 3 W-os teljesítmény biztosítja a megkeményedett bőr hatékony és gyors nyírását a sarokban.
Az 5 V-os tápegység biztonságos és hatékony működést biztosít, függetlenül attól, hogy hol használják, az elektromos cella kompatibilis a piacon lévő akkumulátortípusok túlnyomó többségével.
 
Hosszú autonómia
Az 1200 mAh-s akkumulátor nagyvonalú autonómiát biztosít a hosszú ápolási munkamenetekhez. Az elektromos cella mindössze 3 óra alatt feltöltődik, és hosszú ápolási munkameneteket kínál, amelyek SPA-szerű élménnyé válnak.
 
Tartós anyag
Az ABS anyag tartósságot és szilárdságot biztosít. Ezenkívül a szorítószerkezet ergonómikus, így a készülék nem csúszik ki a kezéből, és optimális ellátást biztosít.
 
IPX7 tanúsítvány
Az elektromos cella IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen vízálló. A készletet zuhanyozás vagy fürdőkád közben is használhatja a kényelmes és hatékony ellátás érdekében.
 
Kompakt méretek
A 16 x 7 x 4 cm-es méretnek köszönhetően a készlet könnyen kezelhető és tárolható, minimális helyet foglal el a fürdőszobában vagy a táskában, így ideális az utazásokhoz.
 
Kialakítás ésáteresztő
A vízálló kialakítás egyszerű és gondtalan tisztítást biztosít. Az alkatrészeket anélkül moshatja, hogy félne a készlet működésének befolyásolásától.
 
Könnyen használható
Az egyszerű be/ki gomb lehetővé teszi a saroksejt egyszerű használatát mindössze néhány perc alatt, függetlenül a helyzet súlyosságától. 3 cserélhető fejjel is rendelkezik, hogy megfelelően beállítsa a reszelő szemcséjét a bőr típusának és a kívánt eredményeknek megfelelően.
Ergonomikus méretének és kialakításának köszönhetően a szett kényelmes kézben és könnyen kezelhető az ápolás során.
 
Stílusos és sokoldalú kialakítás
A fekete szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a készletnek, könnyen integrálható bármilyen környezetbe. A 13 darab különböző kiegészítőket tartalmaz a teljes lábápoláshoz, így átfogó szépségélményben lehet része.
 
A Divendi-ro lábápoló szett nem csak praktikus eszköz, hanem befektetés a lábad egészségébe és esztétikájába is. A fejlett technológiának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ez a készlet minden szükséges eszközt biztosít ahhoz, hogy lábad nagyszerű formában maradjon.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos reszelő készlet talphoz és sarokhoz, 13 tartozékkal együtt, prémium minőség - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: