Betöltés...

Remington S9880 PROluxe Fekete/Szürke hajvasaló

Ár: 88.930 Ft

A hajad egyedi, ezért hajformázó eszközeidnek is egyedinek kell lenniük. Ezért PROluxe You™ Adaptive hajsimító csak neked szól. Az intelligens StyleAdapt™ technológia megtanulja, beállítja és személyre szabja a hőmérsékletet hajad egyedi formázási szükségleteihez - így személyre szabott, egész napon át tartó szalonminőségű eredményt érhetsz el.

Intelligens StyleAdapt technológia

Mindenki haja egyedi; lehet hosszú, rövid, vékony szálú, sűrű, göndör vagy egyenes, de egy dolog mindannyiunkban közös - szeretnénk szalonminőségű, egész nap tartó frizurát kreálni magunknak. Formázáskor néha nehéz megtalálni, hogy mi a legjobb hőmérsékleti beállítás vagy technika frizurád kialakításához, mert ami másnak megfelelő, az nem mindig jó neked. Éppen ezért a PROluxe You Adaptive hajsimító intelligens StyleAdapt technológiával rendelkezik, amely megtanulja hajad tulajdonságait, és a hőmérsékletet egyedi formázási igényeidhez igazítja az egész nap tartó*, akár 70%-kal erősebb hajért, egészségesebb személyre szabott szalonszépségű eredményért.

Hogyan működik az intelligens StyleAdapt technológia?

Miközben a hajadat simítod, a simítólapok érzékelője a hajformázás során több mint 2500-szor olvassa le hajad hőmérsékletét, így megtanulja hajad tulajdonságait és hajformázási technikádat.

Az érzékelő a hőmérsékleti értékeket egy intelligens mikroprocesszorba táplálja, és minden egyes áthúzás után villog a LED jelzőfény, miközben a simítólapok hőmérsékletét hajad ideális hőmérsékletéhez igazítja.

A mikroprocesszor tárolja a hőmérséklet-beállításokat, okosabbá válik minden egyes simításkor, és előre megjósolja a beállításokat. Tehát függetlenül hajad típusától vagy hajformázási technikádtól, biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb eredményt éred el.

Miben különbözik az intelligens StyleAdapt technológia a normál hajsimítóktól?
Normál hajsimítók: Te választod meg a hőmérséklet-beállítást (pl. 185 °C), és a hajsimító a formázás során mindig próbálja ezen a hőmérsékleten tartani a simítólapokat. A technikádat (áthúzási sebesség, tincsvastagság) úgy választod meg, hogy megpróbálod a hajad számára optimális eredményt elérni. De az, hogy a lapok 185 °C-osak, még nem jelenti azt, hogy hajad a megfelelő hőmérsékletet éri el.

Intelligens StyleAdapt technológia: Megtanulja hajad tulajdonságait és hajformázási technikádat (áthúzási sebesség, tincsvastagság), és személyre szabja a simítólapok hőmérsékletét. Ez biztosítja, hogy formázás közben hajad állandóan elérje az ideális 185 °C-os formázási hőmérsékletet.

Intelligens StyleAdapt technológia

A PROluxe You Adaptive hajsimító az intelligens StyleAdapt™ technológiát alkalmazza, amely megtanulja, hozzáigazítja és személyre szabja a hőmérsékletet hajad egyedi formázási igényeihez, ahelyett, hogy neked kellene alkalmazkodnod hozzá, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb eredményt éred el. Két felhasználói profilnak köszönhetően személyre szabható hajformázás.

Jellemzők:

Intelligens StyleAdapt technológia

   Megtanulja, hozzáigazítja és személyre szabja a hőmérsékletet hajad egyedi formázási igényeihez, és a legjobb eredményt nyújtja

   StyleAdapt LED jelzőfény

   Két felhasználói profil



Fejlett gyémántkerámia bevonat

Kiváló fűtési rendszer

Manuális üzemmód - 9 hőmérséklet-beállítás 150 °C és 230 °C között

Digitális hőmérséklet-szabályozás LCD kijelzővel

Rendkívül gyors, 15 másodperces felmelegedés

Memória funkció

110 mm-es vékony rugalmas lapok

Automatikus biztonsági kikapcsolás 60 perc működés után

Automatikus feszültségilleszkedés

Laprögzítő retesz

Szalon hosszúságú 3 m-es körbeforgó hálózati kábel

2 az 1-ben védőtok a tároláshoz és alátét a hajformázáshoz



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Remington S9880 PROluxe Fekete/Szürke hajvasaló" című hirdetést látja. (fent)