Betain HCL 120 kapszula – G&G
Ár: 6.500 Ft
A felmérések szerint, a népesség több, mint 50%-a gyomorsav hiányban szenved, azonban a legtöbb gyomorsavhiányos embert – puszta tünetek alapján – tévesen úgy kezelik, mintha túl sok gyomorsavat termelne.
A gyomorsav elégséges mennyiségétől és töménységétől függ a gyomor és a nyelőcső találkozásánál levő gyomorszáj megfelelő zárása. Ha kevés a gyomorsav, vagy nem elég tömény, ez a gyűrűszerű záróizom elernyed, visszabugyog a nyelőcsőbe a gyomorsav, ami nem elégséges a jó emésztéshez, de még mindig elég tömény ahhoz, hogy felmarja a nyelőcső nyálkahártyáját. Ilyenkor diagnosztizálják a refluxot, de tévesen a túl sok savnak tulajdonítják. Savlekötő és protonpumpa gátló gyógyszereket írnak fel, ami ideiglenesen elnyomja az égető tünetet, de még tovább csökkenti a gyomor savasságát, ami szép lassan visszafordíthatatlan hiánybetegségekhez és a kórokozók elszaporodásához vezethet.
A kellő mennyiségű sósav (gyomorsav) és enzimek jelenlétében a gyomor tárolja, összekeveri, és megkezdi a táplálékok emésztését. Fontos tudni, hogy sósavtartalma a tápanyagokkal bejutó mikroorganizmusok nagy részét is elpusztítja, így védelmet nyújt a parazitákkal, a baktériumokkal és a gombákkal (az oly sok bosszúságot okozó candidával) szemben is.
A gyomorsav megfelelő mennyiségétől és töménységétől függ a jótékony emésztőbaktériumok élettere is. Ha ez nem biztosított, az egyensúly felborul és elszaporodnak a káros baktériumok. Ezek olyan toxinokat termelnek, amelyek folyamatosan mérgezik a szervezetet, állandó fáradékonyságot, erőtlenséget okozva.
Lehet, hogy tökéletesen táplálkozunk, sok értékes tápanyagot veszünk magunkhoz, de a gyomorsavhiány miatt szervezetünk tulajdonképpen éhezik, mert nem szívódnak fel a hasznos és fontos tápanyagok, vitaminok. Ugyanakkor, szintén a gyomorsav hiánynak tudható be az epét és a hasnyálmirigyet stimuláló hormonok hiányos kiválasztása is. Ennek eredményeképp, még kevesebb tápanyag tud hasznosulni a szervezetben, és komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki.
A G&G Betain HCL terméke azt a célt szolgálja, hogy segítse a gyomorsav termelődését az élelmiszerek megfelelő emésztése érdekében, ha szervezetünkben a savtermelés csökken. A Betain HCL a betain nevű hatóanyag hidroklorid-sója, amely általában növényi élelmiszerekben, például a céklában található meg. A kapszulát túlnyomórészt sósav forrásként használjuk. A betain-hidroklorid szájon át történő bevételét követően a gyomorsav mennyisége 6-12 percen belül kezdhet növekedni, és a hatás körülbelül 70 percig tarthat. A savasság csúcspontja 15-30 perc alatt érhető el.
Mivel a gyomorsav és az enzimatikus aktivitás a kor előre haladtával természetesen csökken, a Betain-HCl hasznos lehet az idősebb korosztály számára is, akiknek az emésztése már lelassult.
Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula. Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarizs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is. A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.
A gyomorsav elégséges mennyiségétől és töménységétől függ a gyomor és a nyelőcső találkozásánál levő gyomorszáj megfelelő zárása. Ha kevés a gyomorsav, vagy nem elég tömény, ez a gyűrűszerű záróizom elernyed, visszabugyog a nyelőcsőbe a gyomorsav, ami nem elégséges a jó emésztéshez, de még mindig elég tömény ahhoz, hogy felmarja a nyelőcső nyálkahártyáját. Ilyenkor diagnosztizálják a refluxot, de tévesen a túl sok savnak tulajdonítják. Savlekötő és protonpumpa gátló gyógyszereket írnak fel, ami ideiglenesen elnyomja az égető tünetet, de még tovább csökkenti a gyomor savasságát, ami szép lassan visszafordíthatatlan hiánybetegségekhez és a kórokozók elszaporodásához vezethet.
A kellő mennyiségű sósav (gyomorsav) és enzimek jelenlétében a gyomor tárolja, összekeveri, és megkezdi a táplálékok emésztését. Fontos tudni, hogy sósavtartalma a tápanyagokkal bejutó mikroorganizmusok nagy részét is elpusztítja, így védelmet nyújt a parazitákkal, a baktériumokkal és a gombákkal (az oly sok bosszúságot okozó candidával) szemben is.
A gyomorsav megfelelő mennyiségétől és töménységétől függ a jótékony emésztőbaktériumok élettere is. Ha ez nem biztosított, az egyensúly felborul és elszaporodnak a káros baktériumok. Ezek olyan toxinokat termelnek, amelyek folyamatosan mérgezik a szervezetet, állandó fáradékonyságot, erőtlenséget okozva.
Lehet, hogy tökéletesen táplálkozunk, sok értékes tápanyagot veszünk magunkhoz, de a gyomorsavhiány miatt szervezetünk tulajdonképpen éhezik, mert nem szívódnak fel a hasznos és fontos tápanyagok, vitaminok. Ugyanakkor, szintén a gyomorsav hiánynak tudható be az epét és a hasnyálmirigyet stimuláló hormonok hiányos kiválasztása is. Ennek eredményeképp, még kevesebb tápanyag tud hasznosulni a szervezetben, és komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki.
A G&G Betain HCL terméke azt a célt szolgálja, hogy segítse a gyomorsav termelődését az élelmiszerek megfelelő emésztése érdekében, ha szervezetünkben a savtermelés csökken. A Betain HCL a betain nevű hatóanyag hidroklorid-sója, amely általában növényi élelmiszerekben, például a céklában található meg. A kapszulát túlnyomórészt sósav forrásként használjuk. A betain-hidroklorid szájon át történő bevételét követően a gyomorsav mennyisége 6-12 percen belül kezdhet növekedni, és a hatás körülbelül 70 percig tarthat. A savasság csúcspontja 15-30 perc alatt érhető el.
Mivel a gyomorsav és az enzimatikus aktivitás a kor előre haladtával természetesen csökken, a Betain-HCl hasznos lehet az idősebb korosztály számára is, akiknek az emésztése már lelassult.
Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula. Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarizs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is. A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.
Tulajdonságok
Termék: | Egyéb (kellékek, stb.) |
Feladás dátuma: | 2024.12.13 |
Eddig megtekintették 22 alkalommal |
Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Betain HCL 120 kapszula – G&G" című hirdetést látja. (fent)