Betöltés...

Pigmentfolt elleni krém

Ár: 4.490 Ft

Pigmentfolt elleni krém
Rendszeres használata hidratálttá és selymessé teszi a bőrt. Csak növényi hatóanyagokat, valamint aranykolloidot tartalmaz.Elhalványítja a pigmentfoltokat, egyenlíti a bőr felszínét és pignetjeit.
Felhasználási javaslat: a tiszta, száraz problémás bőrfelületet naponta kétszer vékonyan kenjük be.
Arany kolloid:Az aranykolloid tökéletes szolgálatot tesz a szépségápolásban, elsősorban hidratálásra, bőr regenerálásra javasolt. Az aranykolloid jó szolgálatot tesz ráncosodás ellen, érett bőrre, öregségi foltokra, nap által károsodott bőrre, zsíros és pattanásos bőrre, rugalmatlan fénytől károsodott bőrre, fáradt, értágulatos, fakó bőrre is tökéletes az aranykolloid.Olívaolaj :Az olivát jótékony egészségügyi hatásai miatt folyékony aranynak is nevezik, melyet nem csak belsőleg, külsőleg is használhatsz. Talán hallottál már róla, hogy a természetesség jegyében egyesek olíva olajat használnak naptej helyett.
Az olívaolaj regenerálja a bőrszövetet, ezért rendszeres használata biztosítja a bőr puhaságát és simaságát, miközben megerősíti és feszesíti is a bőrt, mivel fényvédelemmel is rendelkezik , halványítja a pigmenteket , májfoltokat öregségi foltokat .
A Shea vaj:A shea vaj gyorsan felszívódik a bőrbe és hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét , hosszantartó hidratáló hatású. Megnyugtatja és ápolja az irritált bőrt.Kamilla kivonat:A kamillavirágból nyert kivonat. Gyulladáscsökkentő hatása nyugtatja a bőrt, lehúzza a duzzanatokat és enyhíti az irritáló kozmetikumokra adott negatív bőrreakciókat. Antiszeptikus tulajdonságai révén elpusztítja a baktériumokat, és fájdalomcsillapító hatással is bír. A növényt már a régi egyiptomiak is használták. Lepárlás által a növény leveleiből és virágaiból erőteljes hatású olaj készíthetőLevendula olaj:A levendula az egyik legsokoldalúbban használt gyógynövény, hiszen az illatosításon kívül számos gyógyászati felhasználása is ismert:Boerhavia diffusa:Lila virágú növény kivonata. Növényi kivonat, aminek erőteljes gyulladáscsökkentő hatása van. Ezen túlmenően valamennyi antioxidáns tulajdonsága is van.Hatásos lehet pigmentfoltok, pattanás utáni hegek és egyéb bőrelszíneződések világosításábanA krém a gyógynövény hatóanyagainál fogva halványítja a Bőrön az arcon nyakon testen , megjelent pigment foltokat, májfoltokat , öregségi foltokat
Rendszeres használata hidratálttá és selymessé teszi a bőrt.Csak növényi hatóanyagokat, valamint aranykolloidot tartalmaz.Felhasználási javaslat: a tiszta, száraz problémás bőrfelületet naponta kétszer vékonyan kenjük be.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pigmentfolt elleni krém" című hirdetést látja. (fent)