Betöltés...

Professzionális Műkörmös Csiszológép Bq730 35.000 RPM fordulatszám 247x215x107

Ár: 21.990 Ft

Fedezze fel a Bq730 Professzionális Műköröm Csiszológépet, ami a körömápolás terén új szintre emeli a teljesítményt és a kényelmet. Ez a kifinomult eszköz megtervezésével, modern funkcióival és megbízhatóságával kiemelkedik a többi közül, és ideális választás mind a szakemberek, mind a hobbikörömápolók számára. Főbb jellemzők: Digitális kijelző: Az intuitív digitális kijelzőn könnyen leolvasható a fordulatszám, így pontos ellenőrzést biztosít a munkafolyamat során. Érintő gombok: Az egyszerű és könnyen kezelhető érintő gombok segítségével egyszerűen állíthatók a beállítások a felhasználó igényei szerint. Oda-Vissza forgásirány: A kétirányú forgásirány lehetősége még nagyobb rugalmasságot biztosít a munkavégzés során. 35.000 RPM Fordulatszám: A magas fordulatszámú működés gyors és hatékony körömápolást tesz lehetővé. Gyönyörű forma tervezés: Az ergonomikus és stílusos kialakítás nemcsak esztétikus, hanem maximális kényelmet is nyújt a felhasználó számára. Kézi egység: A nem melegedő és nem rezonáló kézi egység garantálja a kényelmes és csendes munkavégzést. Méretek: 247×215×107mm

Főbb jellemzők: Digitális kijelző: Könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a fordulatszám. Érintő gombok: Egyszerű és intuitív vezérlés érintő gombok segítségével. Oda-Vissza forgásirány: Kétirányú forgásirány lehetőség a kényelmes használat érdekében. 35.000 RPM Fordulatszám: Magas fordulatszámú működés gyors és hatékony munkavégzéshez. Pedállal és kézzel is állítható fordulatszám: Rugalmas fordulatszámbeállítás a pedál vagy kézi vezérlés használatával. Gyönyörű forma tervezés: Stílusos és ergonomikus kialakítás a professzionális megjelenésért. Kézi egység: Nem melegszik és nem rezonál, biztosítva a kényelmes és csendes munkavégzést. Méretek: 247×215×107mm Tartozékok: Alap csiszoló fejek: Sokoldalú csiszolófejek a körömápolás széles skálájához. Pedál A Bq730 Professzionális Műköröm Csiszológép a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és modern technológiával készült, hogy kielégítse a professzionális körömápolás minden igényét.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műkörmös Csiszológép Bq730 35.000 RPM fordulatszám 247x215x107" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: