Betöltés...

MaGeCa professzionális vezeték nélküli borotva dupla pengével, borotva és trimmer, vízálló, gyorstöltés, irritáció elleni titán fólia érzékeny bőrre, szürke/fekete színben

Ár: 18.064 Ft

MaGeCa professzionális vezeték nélküli borotva dupla pengével, borotva és trimmer, vízálló, gyorstöltés, irritáció elleni titán fólia érzékeny bőrre, szürke/fekete színben

 

A MaGeCa professzionális borotva, innovatív választás azok számára, akik teljesítményt és pontosságot keresnek a testápolási rituáléjukban.

A MaGeCa professzionális borotva megbízható partner azoknak a férfiaknak, akik értékelik a kifogástalan megjelenést és professzionális eredményt keresnek otthonuk kényelmében.

Professzionális és ergonomikus kialakítás: A MaGeCa professzionális borotva elegáns és ergonomikus kialakításával nyűgöz le, így tökéletesen illeszkedik a kezébe. Ezzel a borotvával könnyű és precíz kezelhetőséget tapasztalhat, és professzionális eredményeket érhet el akár otthonának kényelmében is.

Fejlett teljesítmény: A legmodernebb technológiával felszerelve ez a borotva minden használat során fejlett teljesítményt nyújt. A kiváló minőségű penge sima és hatékony borotválkozást biztosít, míg a nagy teljesítményű motor gyors és sima nyírást tesz lehetővé.

Erőteljes akkumulátor: A MaGeCa professzionális borotva nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, amely hosszabb üzemidőt biztosít. A kábelek és dugók miatt való aggódás nélkül bárhol és bármikor használhatja a borotvát a kompromisszumok nélküli borotválkozás élményéért.

Könnyen karbantartható: A MaGeCa professzionális borotvát úgy tervezték, hogy könnyen karbantartható legyen. A levehető penge lehetővé teszi a gyors és hatékony tisztítást, így minden használat alkalmával kifogástalan higiéniát biztosít.



Specifikációk:

Csendes és nagy teljesítményű borotva, 9000 fordulat/perc.
600 mAh lítium akkumulátor
Akár 90 perc autonómia
Nagyon gyors töltés, maximum 60 perc teljes feltöltés
Kiváló minőségű rozsdamentes acél penge
A bőrrel érintkező rács titánfóliával laminált, hogy ANTI-ALLERGÉNES legyen.
Műszaki jellemzők:

Tápegység (V/Hz): 100-240 V, 50/60 Hz.
Szín:Szürke/fekete
Súly: 100 g


A csomag tartalmazza:

MaGeCa borotva
Töltőállvány
USB kábel
Tisztítókefe
Védősapka
Felhasználói kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MaGeCa professzionális vezeték nélküli borotva dupla pengével, borotva és trimmer, vízálló, gyorstöltés, irritáció elleni titán fólia érzékeny bőrre, szürke/fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: