Betöltés...

Professzionális Műköröm Csiszoló szett - sebességszabályzó pedállal, csiszoló fejekkel - 35.000RPM - Rózsaszín

Ár: 17.990 Ft

A professzionális műköröm csiszoló szettünk tökéletes választás mind a kezdőknek, mind a tapasztalt körömdíszítőknek. A készlettel könnyedén és hatékonyan alakíthatod és díszítheted a körmöket otthonod kényelméből vagy a szalonban. Az 1 x elektromos csiszoló géppel és 6 db csiszolófejjel rendelkező szettünk kiváló eszköztársítás kínál számodra. A csiszoló fejek között válogathatsz attól függően, hogy milyen felületet vagy formát szeretnél elérni. A készlet tartalmaz egy lábpedált is, így könnyebben irányíthatod a munkafolyamatot. Egyszerűen kapcsolj át a "HAND" funkcióról a „FOOT” üzemmódra, és már indulhat is a körömápolás. Termékünk sebességszabályzó pedállal rendelkezik, így könnyedén finomhangolhatod a fordulatszámot az igényeidnek megfelelően. A 0-35.000 fordulatszámú elektromos készülékkel gyorsan és precízen dolgozhatsz. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. A csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, így azonnal nekiláthatsz a munkának. A mellékelt asztali tartó pedig praktikus tárolást biztosít a készüléknek és kiegészítőinek. Főbb jellemzők: Professzionális körömcsiszoló szett. Műköröm csiszoló szett. Sebességszabályzó pedál. 6 db csiszoló fej. Állítható fordulatszám. Könnyen hordozható. Kényelmes tartás. Kompakt méret. A csomag tartalma: 1 x vezérlőegység. 1 x elektromos csiszoló gép. 1 x lábpedál. 6 x csiszolófej. 1 x asztali tartó. 1 x tartó. Fordulatszám: 35.000 fordulat/perc.

Műszaki adatok: 6 féle csiszoló fej közül választhatsz, attól függően, hogy milyen felületet vagy formát szeretnél elérni. A csiszoló géphez tartozik egy lábpedál, így könnyebben tudod irányítani a munkafolyamatot. Egyszerűen kapcsolhatsz át a "HAND" funkcióról a "FOOT" üzemmódra. Az elektromos készülék 0-35.000 fordulatszámig szabályozható. A termék egy teljes csiszolószettet is tartalmaz ajándékba. Főbb jellemzők: Professzionális körömcsiszoló szett. Műköröm csiszoló szett. Sebességszabályzó pedál. 6 db csiszoló fej. Állítható fordulatszám. Könnyen hordozható. Kényelmes tartás. Kompakt méret. A csomag tartalma: 1 x vezérlőegység. 1 x elektromos csiszoló gép. 1 x lábpedál. 6 x csiszolófej. 1 x asztali tartó. 1 x tartó. Fordulatszám: 35,000 fordulat/perc.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műköröm Csiszoló szett - sebességszabályzó pedállal, csiszoló fejekkel - 35.000RPM - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: