Betöltés...

Professzionális Műköröm Csiszológép szett-sebességszabályzó pedállal-Csiszoló fejekkel - 35.000RPM - Rózsaszín

Ár: 17.990 Ft

Fedezze fel a professzionális körömápolás új dimenzióját a Professzionális Körömcsiszoló Géppel. Ez a kifinomult eszköz ideális választás minden körömszalon és otthoni használatra, biztosítva a hatékony és precíz körömápolást. Főbb jellemzők: 6 féle csiszolófej: Válasszon a hat különböző csiszolófej közül, attól függően, hogy milyen felületet vagy formát szeretne elérni a körömápolás során. Lábpedál: A géphez tartozó lábpedál lehetővé teszi a könnyebb munkafolyamat irányítását. Egyszerűen kapcsoljon át a "HAND" funkcióról a "FOOT"-ra, hogy a lábával is vezérelhesse a gépet. Professzionális körömcsiszoló szett: Ez a készlet minden olyan eszközt tartalmaz, amire szüksége lehet a professzionális körömápoláshoz. Műköröm csiszoló szett: Kiváló minőségű csiszolófejek, hogy tökéletesen formázhassa és ápolhassa a műkörmeit. Kézi egység pink: Stílusos és könnyen kezelhető kézi egység a kényelmes használatért. Sebességszabályzó pedál: Állítsa be a megfelelő sebességet a munkához a könnyen használható sebességszabályzó pedál segítségével. Állítható fordulatszám: Szabályozza a fordulatszámot az igényeinek megfelelően a maximális hatékonyság érdekében. Könnyen hordozható: Kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. Kényelmes tartás: Ergonomikus kialakítás a kényelmes fogáshoz és munkavégzéshez. Kompakt méret: A gép méretei: 11 x 13 x 9 cm. A csomag tartalma: 1 x vezérlőegység 1 x elektromos körömcsiszoló gép 1 x lábpedál 6 x csiszolófej 1 x asztali tartó 1 x tartó Fordulatszám: 35.000 rpm Bízza körmeit a Professzionális Körömcsiszoló Gépre, és élvezze a professzionális körömápolás könnyedségét és hatékonyságát otthonában vagy szalonjában.

Műszaki adatok: Csiszoló fejek: 6 féle csiszolófej közül választhatsz attól függően, hogy milyen felületet vagy formát szeretnél elérni. Lábpedál: A körömcsiszoló géphez tartozik egy lábpedál, amely lehetővé teszi a munkafolyamat könnyebb irányítását. Egyszerűen kapcsolhatsz át a "HAND" funkcióból a "FOOT"-ra. Professzionális körömcsiszoló szett Műköröm csiszoló szett Kézi egység pink Sebességszabályzó pedál Állítható fordulatszám Könnyen hordozható Kényelmes tartás Kompakt méret Csomag tartalma: 1 x vezérlőegység 1 x elektromos csiszoló gép 1 x lábpedál 6 x csiszolófej 1 x asztali tartó 1 x tartó Fordulatszám: 35.000 rpm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műköröm Csiszológép szett-sebességszabályzó pedállal-Csiszoló fejekkel - 35.000RPM - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: