Betöltés...

Professzionális Műkörmös Csiszológép 35.000 RPM fordulatszámú Alap csiszolófejekkel 11x13x9

Ár: 25.000 Ft

Fedezze fel a professzionális műkörmösök által preferált és elismert Professzionális Műkörmös Csiszológépet, amely kiemelkedő teljesítményt és kifinomult funkciókat kínál a körömápolás területén. Ez az eszköz ideális választás mind az amatőr, mind a tapasztalt szakemberek számára, akik a legmagasabb minőséget és hatékonyságot keresik. Főbb jellemzők: Maximális fordulatszám: 35.000 RPM Alap csiszolófejek: Sokoldalú csiszolófejek a körömápolás széles skálájához, beleértve a forma kialakítását és a zselék eltávolítását. Modern digitális LED kijelző: A fordulatszám pontos megjelenítését biztosítja. Túlmelegedés elleni védelem: Beépített mechanizmusok gondoskodnak a biztonságos működésről és a túlmelegedés megelőzéséről. Kényelmes állvány: A kézi egység kényelmes rögzítését és tárolását biztosítja. Kézi vagy pedálos mód: Rugalmas üzemmódok lehetősége a felhasználók igényeinek megfelelően, szabályozható fordulattal és oda-vissza forgási iránnyal. Műszaki adatok: Teljesítmény: 32W Méretek: 11×13×9cm A szett tartalma: 1 db csiszológép 1 db kéziegység 1 db standard pedál 1 db asztali kéziegység tartó 1 db 6 db-os csiszolófej készlet 1 db felhasználói kézikönyv Bízza rá körmeit a Professzionális Műkörmös Csiszológépre, és élvezze a professzionális körömápolás új szintjét otthonában vagy szalonjában.

Műszaki adatok: Modern digitális LED kijelző: Könnyen leolvasható kijelző, amely pontosan jelzi a fordulatszámot. Túlmelegedés elleni védelem: Beépített mechanizmusok a túlmelegedés megelőzésére és a biztonságos működés biztosítására. Kényelmes állvány: Az állvány lehetővé teszi a kézi egység kényelmes rögzítését és tárolását. Kézi vagy pedálos mód: Rugalmas üzemmódok lehetősége a felhasználók igényeinek megfelelően. Szabályozható fordulatszám és oda-vissza forgás irány. Teljesítmény: 32W Maximális fordulatszám: 35.000 RPM Méretek: 11×13×9cm A szett tartalma: 1 db csiszológép 1 db kéziegység 1 db standard pedál 1 db asztali kéziegység tartó 1 db 6 db-os csiszolófej készlet 1 db felhasználói kézikönyv

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műkörmös Csiszológép 35.000 RPM fordulatszámú Alap csiszolófejekkel 11x13x9" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: