Betöltés...

Adler 2 az 1-ben vízzel fogselymező Sonic kefe

Ár: 25.500 Ft


2 az 1-ben szonikus fogkefe AD 2180-as irrigátorral
Irrigátor és szonikus fogkefe 1 készülékben
1200-1700 pulzációs mozgás percenként
Víznyomás 40-100 PSI
Flexibilis víztömlő ideális utazáshoz
A készlet 2 kefefejet tartalmaz
Utatótáska a kefefejekhez
Víztartály 500ml kapacitással
Kényelmes állvány töltővel
Használati idő egy töltéssel:
Csak az ecsettel: legfeljebb 195 perc
Az öntöző maga: legfeljebb 55 percig
Irrigátor és fogkefe: kb. 35 perc
Töltés USB C-n keresztül (a kábel a tartozék)

Fedezze fel a fejlett technológia és a kényelem tökéletes kombinációját az Adler AD 2180 2 az 1-ben szónikus fogkefe vízöblítővel segítségével. Ez az innovatív készülék egy nagy teljesítményű szonikus fogkefét és egy vízzuhanyzót egyesít egyetlen kompakt kialakításban, így átfogó gondoskodást nyújt a szájüreg egészségéért.

Felfejlett tisztítási technológia: A szonikus technológiával a fogkefe percenként 1200-1700 pulzáló mozdulatot végez, hatékonyan eltávolítva a lepedéket és a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyekről. A 40-100 PSI között állítható víznyomással rendelkező vízköpő kíméletes, mégis hatékony tisztítást biztosít a fogközök és az ínyvonalak között.

Kényelem és mobilitás: A rugalmas víztömlő tökéletes a gyakran utazók számára, így bármilyen körülmények között könnyű és kényelmes használatot biztosít. A készlet 2 cserélhető fogkefefefejet és egy praktikus utazótáskát tartalmaz, amely segít tisztán és rendezetten tartani a tartozékokat.

Kényelem és könnyű használat: Az 500 ml-es víztartály hosszú tisztítási alkalmakat biztosít gyakori újratöltés nélkül. A készülékhez egy praktikus állvány tartozik, amely rendben tartja a fürdőszobát, és megkönnyíti a fogkefe és a vízzuhanyzó tárolását.

Egyszerű töltés: Felejtse el a több töltő szükségességét. Az Adler AD 2180W univerzális USB C töltéssel rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti a használatát otthon és utazás közben. A készletben egy USB C kábel is található.
Főbb jellemzők:
 

2 az 1-ben: Szonikus fogkefe és vízköszörülő
Pulzáló mozgások: 1200-1700 percenként
Víznyomás: 40-100 PSI
Flexibilis tömlő: Ideális az utazáshoz
A készlet tartalmazza: 2 fogkefefej, utazótáska
A tartály kapacitása: 500ml
Az állvány: A kényelem érdekében
Feltöltés: USB C (kábel mellékelve)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Adler 2 az 1-ben vízzel fogselymező Sonic kefe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: