Betöltés...

ZEQAS intelligens alvássegítő készülék, állítható, 12 fokozatú mikroáram-stimuláció, enyhíti a szorongást, a depressziót és az álmatlanságot, javítja az alvást és az életminőséget, kicsi és k

Ár: 12.590 Ft

ZEQAS intelligens alváskészülék, hordozható, 12 szintű mikroáramú stimuláció, enyhíti a szorongást, a depressziót és az álmatlanságot, javítja az alvás és az élet minőségét, állítható, újratölthető, fehér színűAz intelligens alváskészülékkel hatékony módot fedezhet fel az alvásminőség javítására és a szorongás megszüntetésére. Ez a készülék mikroáramokkal hat az agykéregre, és olyan környezetet hoz létre, amely elősegíti a mély, pihentető alvást. Akár gyakran utazik, akár álmatlansággal küzd, ez a készülék segíthet, és kiküszöböli az esetlegesen nemkívánatos mellékhatásokkal járó altatók szedésének szükségességét.A készülék rendszeres használatának előnyei többszörösek és jelentősek. Először is, fokozatosan javítja az alvás minőségét, segít megszabadulni az alvászavaroktól, a szorongástól és akár a depressziótól is. Így Ön felfrissülve és élénken ébred, készen áll egy energiával teli napra. Ugyanakkor az Ön egészségét érintő kockázat minimális, mivel ez a készülék természetes és nem invazív megoldást kínál.Az intelligens alváskészülék nem csak az alvásminőség javításánál áll meg, hanem egy kiterjesztett szerepe is van - a szorongás enyhítésében. Azáltal, hogy a kezét ugyanazon a frekvencián stimulálja, mint az agyát, segít csökkenteni az éjszakai szorongást és nyugtalanságot, ami megkönnyíti az elalvást. Megszabadíthatja elméjét a nyugtalan gondolatoktól, és a pihenésre összpontosíthat.Egyszerű ovális kialakításával és kellemes tapintású, matt textúrájával ez a készülék tökéletesen illeszkedik a kezébe, és könnyen kézben tartható és használható. Hordozható, és bárhová magával viheti, így bármikor élvezheti pozitív hatásait. A bekapcsoláshoz és az intenzitás beállításához egyetlen kör alakú gomb segítségével minden éjszaka pihentető alvást tapasztalhat.Mindennek tetejébe az alvássegítő USB-n keresztül tölthető, így kényelmes áramellátási megoldást kínál. Ezáltal tökéletesen használható utazás közben vagy bármilyen más olyan helyzetben, ahol nincs hozzáférés konnektorhoz. Az intelligens alvássegítővel újra felfedezheti a nyugodt és gondtalan alvás örömét, és életminősége jelentősen javulni fog.Az intelligens alváskészülék ideális megoldás azoknak, akik alvászavarokkal, szorongással és depresszióval küzdenek. Előnyei közé tartozik a mikroáramú stimuláció 12 szintje, amely lehetővé teszi, hogy az intenzitást az Ön igényeihez igazítsa. Ez a kompakt, könnyen hordozható készülék bárhol használható, és az a tény, hogy újratölthető, még kényelmesebbé teszi. A test stimulálásával és a stressz- és szorongásszint csökkentésével segít javítani az alvást és az életminőséget. Az intelligens alvást segítő készülékkel hatékony és nem invazív módszert fedezhet fel az alvás javítására és a jó közérzet helyreállítására.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ZEQAS intelligens alvássegítő készülék, állítható, 12 fokozatú mikroáram-stimuláció, enyhíti a szorongást, a depressziót és az álmatlanságot, javítja az alvást és az életminőséget, kicsi és k" című hirdetést látja. (fent)