Betöltés...

Húgysav tesztcsík, 25db/doboz, Wellmed GC, GCU készülékekhez

Ár: 3.900 Ft

A húgysav a nukleinsavakat felépítő purinvegyületek egyik lebontási terméke. A húgysav a vesékben kiválasztódik és a vizelettel ürül. A magas húgysavszint esetén a húgysav az ízületekben kikristályosodva rakódik le, A kristályok gyulladásos reakciót váltanak ki, ez a köszvény betegség.


Ez a húgysav tesztcsík a Wellmed EasyTouch Gu és GCU készülékhez való a köszvény betegség kimutatására, megelőzésére alkalmas akár otthoni vizsgálathoz is.


A húgysav tesztcsíkot a készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a műszert, a vércseppet a "mintavételi zónához" érintve a kapilláris magába szívja, ezután rögtön elindul a mérés. Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a készülék kalibrálását és a tesztcsík típusának felismerését automatikussá elvégzi.


A Wellmed EasyTouch készülékhez használatos tesztcsíkok színkóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a húgysav csík narancssárga.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Húgysav tesztcsík, 25db/doboz, Wellmed GC, GCU készülékekhez" című hirdetést látja. (fent)