Betöltés...

Lézeres infra hőmérő LCD kijelző lázmérő+véroxigénszint mérő

Ár: 9.900 Ft

Lézeres infra hőmérő LCD kijelzővel érintésmentes lázmérő + ajándék véroxigénszint mérő

Előnye, hogy érintés nélkül (akár távolról) és azonnal megmondja a test hőmérsékletét
Az infra hőmérő számos területen lehet hasznos annak ellenére, hogy elsőre nem tűnik a háztartás alap felszereléséhez. Megmérhetjük vele a szoba különböző pontjainak hőmérsékletét, hogy megelőzzük a penészesedést (a különbség akár 5 fok is lehet). Megmérhetjük kívülről a ház szigetelésének hatékonyságát és hőhidakat kereshetünk vele, de használható túlterhelt vagy kontakt hibás vezeték ellenőrzésére, a számítógép és egyéb elektromos berendezések hőmérsékletének ellenőrzésére (processzor, winchester, videókártya). Kozmetikusok a rádió frekvenciás kezeléseknél is használják és még számos lehetséges felhasználási területen létezik. Előnye, hogy érintés nélkül (akár távolról) és azonnal megmondja a test hőmérsékletét.
Könnyű és kompaktEgyszerű, egykezes működésCelsius és Fahrenheit kapcsolhatóA lézersugárzás lehetővé teszi a pontos célzástEgyszerűen mutass a tárgyra és olvasd le a hőmérsékletétPontos, érintésmentes infravörös hőmérő, biztonságos és könnyen kezelhető
A hőmérő specifikációi:áramforrás: 2 * AAA elem (nem tartozék)Anyag: PCSzín: FehérMérési távolság: 30mm-50mmMérési óra: 1 másodperc Mérésitartomány:Tárgy : 0-80  Test: 32-42,5 
Az oximéter specifikációi:termék típusa: OximeterTeljesítmény: < 30mAAnyag: ABS + PC Atermék színe: Kék Avér oxigéntelítettségének mérésisebessége : 70% ~ 99%  2% Pulzusszám kijelzés: 30- 240BPM,  1% vagy  1BPMAutomatikus kikapcsolás: nincs ujj behelyezés, 8 másodperc automatikus kikapcsolásMűködési hőmérséklet: 5-40 Tárolási hőmérséklet: -10-40 Csomag súlya: 120g / 4,2 unciaCsomag mérete: 175 * 70 * 55mm / 6,9 * 2,8 * 2,2 hüvelyk (hossz * szélesség * magasság)áramforrás: 2 * AAA elem (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lézeres infra hőmérő LCD kijelző lázmérő+véroxigénszint mérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: