Betöltés...

Pulzáló fényű epilátor tartozékokkal Ipylator InnovaGoods

Ár: 19.689 Ft



InnovaGoods megkönnyíti a személyes gondoskodást a kifogás nélkül, mivel a legjobb és legújabb szépség-, relaxációs és egészség termékeket kínálja. A Pulzáló fényű epilátor tartozékokkal Ipylator InnovaGoods jó példa ezekre! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából.

Az InnovaGoods Ipylator pulzáló fényű epilátor kiegészítőkkel fokozatosan gyengíti és eltávolítja a szőrszálakat kényelmes, egyszerű, biztonságos és fájdalommentes módon. Fényimpulzusokat alkalmaz a szőrszálak gyökerére, így a tüsző nyugalmi fázisba kerül, ami gátolja annak regenerálódását, és így a szőrszálak mennyisége fokozatosan csökken, ennek hatására a bőr egyre simább és szőrtelenebb lesz..Ez az elektromos epilátor számos kiegészítőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy minden a rendelkezésre álljon, ami az optimális szőrtelenítéshez szükséges (borotva és IPL védőszemüveg). A végső megoldás a gyors, tiszta és hatékony szőrtelenítéshez.Ergonomikus, uniszex kialakítás, IPL technológiaIntense Pulse Light / intenzív pulzáló fényFájdalommentes, tiszta, biztonságos, hatékony szőrtelenítésFokozatosan gyengíti és eltávolítja a szőrzetetHosszantartó test- és arcszőrtelenítés999999 fényimpulzus, hullámhossz: ≥530nmKétpengés borotva borotválkozáshozMaximális biztonságot nyújtó védőszemüveg: UV400 szűrő (99-100%)Sokoldalú, 2 használati mód: kézi és automata5 teljesítményintenzitási szint: 4-8 J/cm²Felvillanási sorrend: fényimpulzusok 1-3 másodpercenkéntKezelési felület minden impulzussal: 3 cm²Üzemi hőmérséklet tartomány: 5-45 ℃Könnyű fejtisztítás nedves ruhávalKompakt, könnyű, egyszerúen használható, szállítható és tárolhatóHasználati utasítás, kivehető hálózati adapterInfografika: a szőrzet csökkenésének alakulása hetenteElektromos pulzáló fényű epilátor, amely lehetővé teszi, hogy 2 használati mód közül válasszon, preferenciák és igények szerint: kézi üzemmód kis területekhez (ágyék, hónalj stb.) és automatikus üzemmód nagy területekhez (karok, lábak stb.). Minden kezelés megkezdése előtt a bőrnek tisztának és száraznak kell lennie, a szőrt pedig le kell borotválni a mellékelt borotvával.Ez az epilátor szemvédő rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a fényimpulzusok kibocsátását, ha a kezelőfelület nem érintkezik teljesen a bőrrel. Ezenkívül IPL védőszemüveget is tartalmaz, amelyet az epilátor használata során mindig használni kell.Javaslatok:-A hosszantartó szőrtelenítés eléréséhez több alkalomra van szükség, olyan tényezőktől függően, mint a testfelület, a keménység és a szőrzet szín. Az egyes bőrtípusoknak leginkább megfelelő energiaszintet kell kiválasztani anélkül, hogy kellemetlenséget vagy káros hatásokat okozna. Javasoljuk, hogy az első 4 kezelés között 2 hetet, a következő kezelések között pedig 4 hetet várjunk a kívánt eredmény eléréséig. Mindössze 4 alkalom (8 hét) alatt kiváló eredményeket érhetünk el.-A bőrt a kezelés előtt legalább 2 hétig nem szabad napfénynek kitenni. A kezelés alatt és az utolsó kezelés után 2 hétig tanácsos kerülni a napsugárzást és védeni a kezelt bőrt.-Ez a fajta szőrtelenítés nem javasolt sötét vagy túlbarnult bőrűeknek.

Anyag: ABSSzín: KékFehérModern kialakítás: ErgonomikusNem: UnisexTípus: ElektromosIPL: Intense Pulse LightSzőrtelenítő: Pulzáló fényTulajdonságok: Fájdalommentes2 felhasználási mód: Kézi beállításAutomatikus beállításFényimpulzusok: 999999 (+/-1 %)Energiaszint: 5 intenzitású szint4 J/cm²-5 J/cm²-6 J/cm²-7 J/cm²-8 J/cm²Sebesség (fényimpulzusok): 1-3 sKezelési terület: 3 cm²Hullámhossz: ≥530 nmHőmérséklet-tartomány: 5-45 ℃IPL védőszemüveg: UV400Kézi Borotva: Dupla pengeSokoldalú és alkalmazkodó: Használható a test bármely részénKönnyen kezelhető: Kényelmes, egyszerű és biztonságos használatInnovatív és funkcionális: Takarítson meg időt és erőfeszítéstKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóKompakt: Kis helyet foglalKönnyen tisztítható: Tisztítás nedves ruhávalTartozék: Hálózati AdapterDugó típus: CKábel hossza: 165 cmAC In: 100-240 V / 50-60 Hz / 0,75 ADC In: 12 V / 1,5 AMéretei kb.: 6,5 x 17 x 4 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pulzáló fényű epilátor tartozékokkal Ipylator InnovaGoods" című hirdetést látja. (fent)