Betöltés...

DKNY Be Delicious EDP 50 ml Női Parfüm

Ár: 20.901 Ft

Kiadás Éve:

2004


Típus:

Eau De Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos-gyümölcsös


Összetétel:

uborka, grapefruit, magnólia, zöld alma, gyöngyvirág, tubarózsa, ibolya, rózsa, fás jegyek, szantálfa, borostyán
A DKNY Be Delicious egy különleges és izgalmas női parfüm, amelyet az érett almák és New York vibráló városának energiái ihlettek. Egy friss, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyet az érett almák zamatos íze, frissessége és élénksége jellemez.


A fejillatban az uborka, a grapefruit és a magnólia jegyei érezhetőek, amelyeket a gyöngyvirág, a tubarózsa, az ibolya és a rózsa színesít. A zöld alma domináns szerepet játszik a kompozícióban, amely egy friss, könnyű és vidám illatot eredményez. Az alapillatot a fás jegyek, a szantálfa és a borostyán tónusai adják, amelyek meleg és érzéki illatot biztosítanak. Egyedülálló és bájos illatfelhővel öleli körül viselőjét, amely egész nap elkísér.


A modern kialakítású, alma formájú üvegcse különleges és ikonikus illatfelhőt rejt, amelyet mindazoknak ajánlunk, akik szeretik a friss fűszeres és üde gyümölcsös illatokat. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokra ideális.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DKNY Be Delicious EDP 50 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: