Betöltés...

Christian Dior Poison EDT 50ml Női Parfüm

Ár: 33.891 Ft




Kiadás éve:

1985


Típus:

Eau de Toilette (EDT)


Illatcsalád:

orientális-virágos


Összetétel:

szilva, erdei gyümölcsök, koriander, ánizs, brazil rózsafa, tubarózsa, tömjén, fehér méz, fahéj, oppoponax, szegfű, jázmin, afrikai narancsvirág, rózsa, vanília, borostyán, szantálfa, kunkor, pézsma, vetiver, virginiai cédrus


 





Meleg fűszeres, gyümölcsös, orientális-virágos illatkompozíció, amelyben a mámorító tubarózsa és jázmin akkordok, az édes méz jegyek, valamint a rejtélyes mélységet adó vanília és pézsma tónusok páratlan elegyet alkotnak. A titokzatos, sötétlila üvegcse provokatív, csábító és rejtélyes illatfelhőt rejt, amely olyan, akár a tiltott gyümölcs. A neve bár nem túl barátságos, hiszen a „Poison” magyarul azt jelenti, hogy „méreg”, azonban ez csupán csak annyit jelent, hogy illatával úgy „megmérgez” és megbabonáz, hogy viselője őrülten beleszeret. Az őszi és téli hónapokra ideális, bódító és szenvedélyes illat, amely tökéletes választás azon nők számára, akik nem félnek semmitől.





























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Christian Dior Poison EDT 50ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)