Betöltés...

Ajmal Amber Musc EDP 100ml Unisex Parfüm

Ár: 37.701 Ft

Kiadás Éve:

2015


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

orientális-virágos


Összetétel:

pézsma, cédrus, rózsa, borostyán


 


Az Ajmal Amber Musc egy intenzív és izgalmas unisex parfüm, amelyet a púderes és fás illatok kombinációja jellemez. Ez a parfüm a közel-keleti parfümgyártás hagyományait követi és magában hordozza a hagyományos orientális illatok gazdagságát.


Az Ajmal Amber Musc fő összetevői közé tartozik a pézsma és a cédrus, amelyek egyedülálló illatot alkotnak. Az illatban található továbbá rózsa és borostyán, amelyek hosszantartó és érzéki illatot biztosítanak.


Kifinomult és elegáns illatot ad viselőjének, amely tökéletes választás lehet azon férfiak és nők számára egyaránt, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Az Ajmal Amber Musc ideális választás lehet bármilyen alkalomra, legyen az egy elegáns esti esemény vagy egy egyszerű hétköznap.


Az Ajmal Amber Musc-ot a legjobb minőségű összetevők felhasználásával állították elő, hogy biztosítsák a maximális minőséget és a hosszantartó illatot. Egyedi és kifinomult illatával garantáltan lenyűgözi és magával ragadja az embereket, valamint magabiztosságot nyújt viselője számára. Mindenekelőtt az őszi és téli hónapokban hódít.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ajmal Amber Musc EDP 100ml Unisex Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: