Betöltés...

Abercrombie & Fitch Naturally Fierce EDP 100ml Női Parfüm

Ár: 19.900 Ft

Kiadás Éve:

2021


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos-fás-pézsmás


Összetétel:

kaktusz, agávé, napraforgó, kókusz, pluméria, narancsvirág, szantálfa, vetiver, moha
Az Abercrombie & Fitch Naturally Fierce egy 2021-ben megjelent virágos-fás-pézsmás női parfüm, amelyet az erőteljes és magabiztos nők ihlettek. Ez az illat vad, fűszeres és édes jegyekkel rendelkezik és tökéletes választás lehet azoknak a nőknek, akik szeretik az erős, intenzív illatokat.


Az illat jegyei frissítő és aromás kezdéssel indulnak, amelyben a kaktusz, az agávé és a napraforgó jegyei érződnek. Az illat szívében intenzív virágos jegyek bontakoznak ki, beleértve a plumériát és a narancsvirágot. Az illat alapja pedig érzéki, fás tónusokat rejt, amelyben a szantálfa, a vetiver és a moha jegyei dominálnak.


Az Abercrombie & Fitch Naturally Fierce illata erős, magabiztos és nagyon nőies. Ez az illat tökéletes választás lehet azoknak a nőknek, akik önbizalmukkal és természetességükkel hódítanak. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokra ideális, és bármilyen alkalomra megfelelő lehet. A modern, minimalista üvegcse a benne rejlő illatfelhő vonzerejét sugallja.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Abercrombie & Fitch Naturally Fierce EDP 100ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: