Betöltés...

Amouage Beach Hut EDP 100ml Női Parfüm

Ár: 73.901 Ft

Kiadás Éve:

2018


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

fás-vizes


Összetétel:

ásványi jegyek, bergamott, uszadékfa, ilang-ilang, pacsuli, kasmír


 


Az Amouage Beach Hut egy lenyűgöző női illat, amely az óceán hullámainak frissességét és a homokos partok nyugalmát hozza el. Ez a parfüm a természet szépségére és a szabadság érzésére emlékeztet, és egyedülálló összetevőivel minden nőt elvarázsol.


Az illat magában hordoz virágos és gyümölcsös jegyeket, amelyek között megtaláljuk a bergamott frissítő, zamatos illatát, valamint az ilang-ilang elragadó akkordjait. A szívjegyek között helyet kapott az uszadékfa és az ilang-ilang, amelyek együtt varázslatosan keverednek, hogy a parfüm egyedi, nőies és finom illatot árasszon. Az alapjegyek a pacsuli és a kasmír, amelyek hosszantartó, intenzív és meleg érzetet kölcsönöznek az illatnak.


Az Amouage Beach Hut könnyű és friss illat, amely tökéletes választás minden olyan nő számára, aki szeretné egyedi és emlékezetes illattal lenyűgözni környezetét. Ez az illat egy igazi klasszikus, amely elsősorban a melegebb tavaszi és nyári napokon hozza ki a legjobbat magából, de csodálatosan illik az elegáns megjelenéssel párosított különleges alkalmakra is. A Beach Hut egy igazán varázslatos illat, amely garantáltan megdobogtatja a szíveket!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Amouage Beach Hut EDP 100ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: