Betöltés...

Amouage Dia woman EDP 50 ml Női Parfüm

Ár: 52.786 Ft

Kiadás Éve:

2002


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos


Összetétel:

aldehidek, ciklámen, ibolyalevél, zsálya, bergamott, tárkony, füge, pünkösdi rózsa, török rózsaolaj, orris gyökér, narancsvirág, barackvirág, fehér pézsma, kunkor, szantálfa, tömjén, cédrus, vanília, guajakfa
Az Amouage Dia Woman egy női parfüm, amely elegáns és kifinomult illatot kölcsönöz a viselőjének. A luxus parfümmárkára jellemző stílus és minőség, valamint az illat szofisztikált jegyei miatt ez a parfüm az igazi luxus érzését nyújtja.


Az illat a ciklámen virágos jegyeivel, különféle aldehidekkel, a füge gyümölcsös akkordjaival, valamint a bergamott és a tárkony tónusaival nyit, melyek friss és tiszta illatot kölcsönöznek az illatnak. A szívjegyben megtalálható az érzéki narancsvirág, a barackvirág, a lágy bazsarózsa, valamint a török rózsaolaj, amelyek a virágos és fűszeres jegyekkel egyesülve egyedi érzést adnak. Az illat alapjegyében a kunkor, a fehér pézsma, a szantálfa, a tömjén, a cédrus, a finom vanília és a guajakfa elegáns keveréke jelentkezik, ami meleg és érzéki illatot eredményez.


Az Amouage Dia Woman egy nőies illat, amely elegáns és kifinomult jegyekkel bír. Az illat hosszantartó és intenzív, így tökéletes választás lehet mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra is. Elegáns és modern üvegcséje tökéletes választás lehet azon nők számára, akik szeretik a luxust és az eleganciát, és akik szeretnék kiemelni a stílusukat. Elsősorban a tavaszi hónapokra ideális.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Amouage Dia woman EDP 50 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: