Betöltés...

Amouage Interlude EDP 100 ml Női Parfüm

Ár: 75.700 Ft

Kiadás Éve:

2012


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

ciprusos-virágos


Összetétel:

körömvirág, gyömbér, grapefruit, bergamott, tömjén, dió, vasvirág, kivi, méz, oppoponax, kávé, szantálfa, rózsa, narancsvirág, jázmin, bőr, benzoin, agarfa, borostyán, tonkabab, tölgymoha, vanília, pézsma
Az Amouage Interlude egy igazán különleges női parfüm, amelynek összetétele rendkívül gazdag és izgalmas. Az illatot a következőképpen lehetne leírni:


Az Amouage Interlude egy misztikus, érzéki és szenvedélyes illat, amely az érzékek legmélyéig hatol. Az illat számos összetevője, többek között a bergamott, a grapefruit, a vasvirág és a narancsvirág egyedülálló illatot eredményeznek, amely egyszerre friss és virágos, ugyanakkor fűszeres és édeskés is.


Az illat fő összetevője a borostyán, amely meleg és bársonyos alaphangot ad az illatnak, továbbá jelen van a szantálfa, a jázmin és a tonkabab is, amelyek gazdag és intenzív karaktert kölcsönöznek az illatnak. Egész napos frissességet és kellemes érzést nyújt azoknak, akik szeretik az érzéki és elegáns illatokat.


Csodálatosan elegáns üvegcsébe került, amely magában hordozza a parfüm kifinomultságát és eleganciáját. Az üvegcse alakja és az illat összetevőinek játéka összehangolódik és együttműködnek, hogy egy igazán különleges és egyedi illatot hozzanak létre. Egy igazi ékszer a parfümök között, amelyre viselője mindig számíthat, ha különleges alkalomra vagy egy romantikus estére készül. Leginkább az őszi és téli hónapokban fejti ki hatását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Amouage Interlude EDP 100 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: