Betöltés...

Giorgio Armani Acqua di gioia EDT 100ML Női Parfüm

Ár: 33.901 Ft

Ha divat, akkor az elsõ férfi aki az emberek eszébe jut az Giorgio Armani. A divatikon nem csak remekbeszabott ruhákkal, de kiváló parfümökkel is hozzájárult ahhoz, hogy Õ legyen a divatvilág egyik legismertebb alakja.


Az Acqua di Gioia illatvilága olyan érzést kelt az emberben, mintha a tengerparton, lágy szellõben sétálnánk. Végtelen szabadságot és végtelen lehetõséget sugároz magából. Emlékezzen a nyárra és erre a szabadságra minden nap, erre a legalkalmasabb az Acqua di gioia.

 


Egy letisztult, kifinomult illat a luxus jegyében. A zöldellõ fák frissességét, egy tisztán csordogáló patak hûsítõ cseppjeit idézi fel az Acqua di gioia eau de toilette légies és könnyed illata. A jázmin, a labdanum és a bazsarózsa fenséges aromái rabul ejtik, míg a pink bors, a menta és a cukor felrázzák és megédesítik a pillanatot. Emlékezzen erre a tavaszra minden nap, s érezze a végtelen szabadságot és lehetõséget, amelyet az Acqua di giogia sugároz magából!



llatösszetevõk: jázmin, pink bors, menta, bazsarózsa, cukor, labdanum, zöld jegyek










 


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Giorgio Armani Acqua di gioia EDT 100ML Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)