Betöltés...

DKNY Be Delicious EDP 100 ml Női Parfüm

Ár: 22.701 Ft

Kiadás Éve:

2004


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos-gyümölcsös


Összetétel:

uborka, grapefruit, magnólia, zöld alma, gyöngyvirág, tubarózsa, ibolya, rózsa, fás jegyek, szantálfa, borostyán


 


A DKNY Be Delicious egy különleges és izgalmas női parfüm, amelyet az érett almák és New York vibráló városának energiái ihlettek. Egy friss, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyet az érett almák zamatos íze, frissessége és élénksége jellemez.


A fejillatban az uborka, a grapefruit és a magnólia jegyei érezhetők, amelyeket a gyöngyvirág, a tubarózsa, az ibolya és a rózsa színesít. A zöld alma domináns szerepet játszik a kompozícióban, amely egy friss, könnyű és vidám illatot eredményez. Az alapillatot a fás jegyek, a szantálfa és a borostyán tónusai adják, amelyek meleg és érzéki illatot biztosítanak. Egyedülálló és bájos illatfelhővel öleli körül viselőjét, amely egész nap elkísér.A modern kialakítású, alma formájú üvegcse különleges és ikonikus illatfelhőt rejt, amelyet mindazoknak ajánlunk, akik szeretik a friss fűszeres és üde gyümölcsös illatokat. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokra ideális.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "DKNY Be Delicious EDP 100 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: