Betöltés...

Amouage Reflection Woman EDP 100 ml Női Parfüm

Ár: 68.989 Ft

Kiadás Éve:

2006


Típus:

Eau de Parfum (EDP)


Illatcsalád:

virágos


Összetétel:

zöld levelek, frézia, ibolya, magnólia, jázmin, cédrus, szantálfa, borostyán
Az Amouage Reflection Woman egy csodálatosan elegáns női parfüm, amely a szépség, a tisztaság és a harmónia illatát hordozza magában. Ez az illat egy igazi ékszer a parfümök világában és elvarázsol mindenkit, aki érintkezik vele.


A zöld levelek, a frézia és az ibolya elragadó jegyeivel kezdődik, amelyek frissességet és könnyedséget adnak az illatnak. A szívjegyben a magnólia és a jázmin illata dominál, amelyek finom és nőies jegyeket hordoznak. Az alapjegyben pedig a cédrus, a szantálfa és a borostyán egyfajta érzéki és meleg hangulatot hoznak létre, amely tökéletesen kiegészíti az illatot.


Az Amouage Reflection Woman egy igazán elegáns és nőies illatfelhő, amely tökéletesen illeszkedik minden nő egyéniségéhez. A könnyed és friss nyitójegyek egyfajta tavaszi és nyári hangulatot idéznek, míg a meleg és érzéki alapjegyek inkább az őszi és téli időszakra jellemzők. Az illat egészében harmonikus és kiegyensúlyozott, így bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet.


Egy igazi luxus illat, amely azok számára ajánlott, akik szeretik az eleganciát és az érzékiséget egy illatban ötvözni. Az üvegcséje is rendkívül elegáns és nőies, és tökéletesen tükrözi magát az illatot. Aki szeretne egy olyan parfümmel ragyogni, amely mindenkit elkápráztat, akkor annak az Amouage Reflection Woman lesz az ideális választás. Mindenekelőtt a tavaszi és nyári hónapokban fejti ki hatását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Amouage Reflection Woman EDP 100 ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: