Betöltés...

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa EDP 75 ml tester Női Parfüm

Ár: 22.490 Ft




Kiadás Éve:
2016

Típus:
Eau de Parfum (EDP)

Illatcsalád:
virágos

Összetétel:

papajavirág, narancsvirág, rózsa, nárcisz, amarillisz, szantál, lótusz, mósusz, kasmírfa

A Dolce Rosa Excelsa maga a csoda! Egy igazi telitalálat a Dolce & Gabbana csapatától. A bájos külső nagyszerű, értékes belsőt takar. A rózsán kívül a papaya virág, a nárcisz, az amarillisz, a narancsvirág, a szantál, a lótusz, a mósusz és a kasmírfa kapott szerepet. A parfüm kampányához nagyon stílusos filmet készítettek, a káprázatos Sophia Loren, a nagyszerű Giuseppe Tornatore és a zseniális Ennio Morricone közreműködésével.
Mi a teszter? 100%-ban eredeti és 100%-ban az eredetivel megegyező parfüm, amely nem az eredeti csomagolásában, érkezik. Ezeket alapvetően kiállítani, kipróbálni szánják a gyártók, de tökéletesen alkalmasak használatra is, ugyanis ugyanazt a parfümöt tartalmazza, mint a nem teszter kiadások. Ha magadnak vásárolsz és nem ajándékba, akkor ideális választás lehet, mert a teszter kiszerelés mindig kedvezőbb árú mint az originált.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa EDP 75 ml tester Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: