Betöltés...

Giorgio Armani My Way Floral EDP 30ml Női Parfüm

Ár: 22.901 Ft




















Kiadás Éve:


2022


Típus:


Eau De Parfum (EDP)


Illatcsalád:


gyantás-virágos


Összetétel:


narancsvirág, zöld mandarin, keserű narancs, tubarózsa, tunéziai keserűnarancs levél, bourbon vanília, fehér pézsma.














A Giorgio Armani My Way Florale női parfüm a saját útját járó, bátor és kalandvágyó nők illata. Ez a virágos illat arra inspirál, hogy felfedezd a világot, miközben mindig önmagad maradsz.


A Giorgio Armani My Way Florale női parfüm egy kifinomult és elegáns illat, amely minden alkalomra megfelelő. Az illat tökéletesen kifejezi a modern nőiességet és az életre való nyitottságot. Ez az illat arra inspirál, hogy bátran kifejezd magadat, és új dolgokat fedezz fel, míg mindig hű maradsz önmagadhoz.


A My Way Florale parfüm egy olyan illat, amely tökéletesen kiegészíti a mindennapi öltözékedet, és egyedivé teszi megjelenésedet. Ha szereted az érzéki és virágos illatokat, amelyek elbűvölnek és elragadnak, akkor a Giorgio Armani My Way Florale női parfüm tökéletes választás számodra.


Fedezd fel az új világokat és kifejezd magadat a Giorgio Armani My Way Florale női parfüm illatával, mely egy egészen új élményt nyújt a virágos illatok kedvelőinek.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Giorgio Armani My Way Floral EDP 30ml Női Parfüm" című hirdetést látja. (fent)