Betöltés...

Sentech AL-9000 Lite alkoholmérő

Ár: 72.852 Ft

Az AL 9000 Lite az egyik legmodernebb alkoholmérő kategóriájában. Olyan ügyfeleknek készült, akik értékelik a mérések megjelenését és pontosságát az egyszerű kezelhetőséggel kombinálva.

Az alkoholszonda burkolata alumíniumötvözetből és kiváló minőségű műanyagból készül. A tesztelő ezért jobban ellenáll a sérüléseknek. A fekete színnek és az ezüstözött betéteknek és feliratoknak köszönhetően a teszter lenyűgözőnek tűnik. Az alkoholteszt nagyon könnyű, így nem terheli meg a zsebünket vagy az erszényünket.

Az osztályban hasonló, a rendőrségi tesztelőkhöz használt elektrokémiai érzékelő használata nagyon pontosvá teszi a kapott eredményt. Az eredményt ezrelék ezrelék pontossággal kapjuk meg.

A nagy mérési tartomány 4,00 ezrelékig lehetővé teszi a kilélegzett levegő alkoholszintjének mérését még nagy mennyiségű alkoholos ital után is.

Az AL 9000 Lite az egyik legegyszerűbben használható alkoholmérő. Minden műveletet egyetlen gombbal hajtanak végre az alkoholszonda elején, közvetlenül a kijelző alatt.

A mérés abból áll, hogy bekapcsolja a készüléket, és amikor a BLOW felirat megjelenik a tesztelő LCD kijelzőjén, kezdje el a levegőt a szájfúvón keresztül fújni (kb. 5 másodperc) a lélegeztető készülékbe. A hangjelzés tájékoztat bennünket a mérés kezdetéről és végéről, így a vizsgálat során nem kell a kijelzőt nézni.

Az egyes tesztek közötti idő körülbelül 5 másodperc és 5 perc között van (nagyon magas alkoholkoncentráció esetén), így biztonságosan elvégezhetünk egy újabb tesztet közvetlenül az előző mérés után. Nagyszerűen működik, ha azt tervezzük, hogy nagyon rövid időintervallumokban végezünk méréseket sok embernél.

Az AL 9000 Lite alkoholmérő 0 és + 40 ° C közötti hőmérsékleten működik, így a változó lidőjárási körülmények nem befolyásolják az alkoholmérő megfelelő működését vagy a jelzések pontosságát.

Az alacsony töltöttségi szint jelzése biztosítja, hogy mindig tudni fogja, mikor kell cserélni az akkumulátort.

Az AL-9000L képes ellenőrizni a végrehajtott mérések számátígy pontosan tudja, mikor kell kalibrálni. A mérő számláló a kapcsológomb néhány másodpercig tartó lenyomásával jelenik meg a tesztelő indítása közben.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Ingyenes kalibrálás hiány
Mérési pontosság [‰] legfeljebb 0,01
Kalibrálás lehetséges Igen
Üzemi hőmérséklet [° C] 5 és 40 között
Érzékelő típusa elektrokémiai

Mérési tartomány [‰] 0-4
Erő
Erő AAA x 2
További adatok
A készülék automatikus kikapcsolása van
Mérési idő [s] 5 -ig
Felkészülési idő a munkára [] 5 -ig
A lélegzőkészlet összetevői
AAA elem x 2 db. ,
tok,
fúvókák × 5 db,
utasítás
Domináns szín fekete
Kiegészítő szín fehér
Akkumulátor töltöttség jelző Igen
LCD kijelzö van
Méretek
Vastagság [mm] húsz
Súly [g] 100
Teljes szélesség [mm] 50
Teljes magasság [mm] 106

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Sentech AL-9000 Lite alkoholmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: