Betöltés...

Állítható sebességű, professzionális körömcsiszoló gép pedállal és 12 csiszoló fejjel (BBV)

Ár: 29.990 Ft

Professzionális körömcsiszoló gép állítható sebességgel és pedállal

Szeretnél egy professzionális körömcsiszoló gépet, amivel könnyedén előkészítheted a körmöket az építéshez és festéshez? A körömcsiszolóval lerövidítheted a szín leszedését, megfelelő alapot készíthetsz és a körömágyban felgyülemlett felesleges bőrt is eltüntetheted.

Ez a professzionális körömcsiszoló gép állítható sebességgel rendelkezik, amit a vezérlőn könnyedén beállíthatsz, szükség esetén pedig manuálisan és pedállal is működtetheted a gépet. A szettben különböző csiszoló fejeket találsz és 6 db speciálisan kialakított csiszoló papírt, amit bármikor kicserélhetsz.

A körömcsiszoló gép ideális manikűr és pedikűr készítéséhez is, működtetéséhez hálózati csatlakozó szükséges.

A termék jellemzői:
Professzionális körömcsiszoló gépÁllítható sebességgelLábbal és manuálisan is hajthatóHálózati áramról működikTöbbméretű csiszoló fejjel6 db csiszoló papírral35000 rpmFeszültség: 220VDoboz mérete: 11 x 19 x 16,5 cmszín az aktuális készlet szerint kerül kiküldésre, a termék színe nem választható

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Állítható sebességű, professzionális körömcsiszoló gép pedállal és 12 csiszoló fejjel (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: