Betöltés...

Tiross Hajvágógép

Ár: 12.790 Ft

Tiross Hajvágógép - Precíz Vágás, Stílusos Frizurák

Fedezze fel a Tiross Hajvágógépet, ahol a kényelem és a professzionális vágási teljesítmény találkozik. Ez a hajvágógép tervezése és funkcionalitása révén ideális választás mindennapi használatra otthon vagy akár szalonban.

Főbb Tulajdonságok:

Erős Motor: A Tiross Hajvágógép erős motorral rendelkezik, amely hatékony és precíz vágást tesz lehetővé, akár rövid, akár hosszú hajra.

Változtatható Hosszúságok: A készlet tartalmaz különböző hosszúságú vágófejeket vagy fésűket, így könnyedén választhatod ki a kívánt hajhosszt.

Élezhető Vágófejek: Az élezhető vágófejek hosszú élettartamot biztosítanak, és mindig éles vágást eredményeznek, ami nélkülözhetetlen a precíz frizurákhoz.

Vezetékes és Vezeték nélküli Használat: A hajvágógépet vezetékesen vagy vezeték nélkül is használhatod, ami kiváló mobilitást és rugalmasságot biztosít.

Kényelmes Fogantyú: Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a hajvágógép kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így hosszabb használat során is kényelmes marad.

Kiegészítők és Tartozékok: A készlet tartalmazza a szükséges kiegészítőket, például tisztítókefét és olajat, hogy gondoskodj a hajvágógéped megfelelő karbantartásáról.

Univerzális Használat: Legyen szó hajvágásról, szakállápolásról vagy más szőrzet vágásáról, a Tiross Hajvágógép sokoldalúan alkalmazható.

Stílusos és Kompakt Kialakítás: A hajvágógép modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ami nemcsak a kiváló teljesítményt, hanem a stílust is hangsúlyozza.

A Tiross Hajvágógép segítségével kényelmesen és precízen gondoskodhatsz frizurád stílusáról otthon. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy saját kezűleg formázd a hajadat a Tiross minőségi hajvágógépével, és élvezd a professzionális eredményeket minden vágás alkalmával!

MŰSZAKI ADATOK:

Zsinórral/zsinór nélküli működés
Újratölthető akkumulátor Li-ion 2000mAh
Gyorstöltési idő: 2 óra
Működési idő: 180 perc
A vágási sebesség a Turbo funkcióval állítható
Vízálló IPX6

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tiross Hajvágógép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: