Betöltés...

Szintetikus hajfonat ombre

Ár: 1.490 Ft


OMBRE CSILLOGÓ SZÁLAKKAL –  ez egy olyan szín, amely  már sok évszakon át a csúcson van . Ha divatos stílusról álmodozik , a szintetikus hajfonatok tökéletes megoldást jelentenek. Sok nő szeret kísérletezni a változtatásokkal, de néha félnek a hatástól. Ebben az esetben nincs kockázat! Felveszi és leveszi őket, amikor csak akarja . Ezenkívül a fonat csillogó szálakkal van átszőve, amelyek díszes megjelenést kölcsönöznek neki! 



SZINTETIKUS - a szintetikus hajból készült fonat tökéletes mindennapi használatra és számos alkalomra, például farsangi bálokra, tematikus bulikra, lánybálokra, stb. Szintén remek ötlet azoknak a nőknek, akik félnek a változásoktól vagy rövid hajúak, ill. mindig sokáig álmodoztak. A fonat segítségével egy nő ellenőrizheti, hogyan fog kinézni ilyen hajjal!



NEM NEHEZÍTI EL A HAJAT –  felhelyezés után észrevehetetlen! Könnyedén viselheti új frizuráját egész nap . Nem terhelik meg a természetes hajat és fejbőrt. Rendkívül egyszerű elrendezésük, és ha jól ápoljuk őket, nem fognak összegabalyodni.



TARTÓS –  szintetikus hajból készült fonatok,  amelyek ellenállnak a napfénynek és az időjárási viszonyoknak . Így nyáron, télen vagy esőben is viselheti őket.





LEÍRÁS:



szín: színes ombre
anyaga: szintetikus szál
hossza: 60 cm
súlya: 0,089 kg
súlya csomagolással: 0,119 kg





TARTALOM:



hajfonat




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Szintetikus hajfonat ombre" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: