Betöltés...

Ezüstszínű Ruby Face sminkecset szett / 5 darabos (16069)

Ár: 2.190 Ft

Ezüstszínű Ruby Face sminkecset szett / 5 darabos (16069)
Szereted az igényes, szépen elkészített sminket? Jól jönne egy profi sminkecset szett, amivel tökéletesre fejleszthetnéd a sminkelés tudományát? Akár a szalonodba, akár otthoni használatra keresel sminkeszközöket, ez a csillogó, 5 részes ecset szett mindenhol jó szolgálatot fog nyújtani.
A Ruby Face sminkecset szett 5 különböző sminkeszközt tartalmaz: a korrektor ecsettel hatékonyan elfedheted a kisebb bőrhibákat, akár a szemkörnyéken és az orrod körül is, a púderecset pedig tökéletes a pigmentek egyenletes elosztásához. A szettben találsz még egy szemhéj és egy szemöldök ecsetet is, amivel gyönyörű sminket készíthetsz, a kontúrozó ecset pedig segít tökéletesíteni a végeredményt.
Az 5 részes sminkecset szett nagyon elegáns kialakítású, így ajándéknak is tökéletes lehet. Rendszeres használat mellett érdemes az ecsetek heti gyakorisággal, bő samponos vízben kitisztítani.
Főbb jellemzők

5 részes ezüst sminkecset szett
Anyag: műanyag
A doboz mérete: 22x14x3 cm
Szín: ezüst (csillámló)
Korrektor ecset, púderecset, kontúrozó ecset, szemhéj ecset, szemöldök ecset
Elegáns kialakítású
Ajándéknak is tökéletes


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ezüstszínű Ruby Face sminkecset szett / 5 darabos (16069)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: