Betöltés...

Hajpánt, csatos hajráf, hajrögzítő csatokkal - barna

Ár: 2.390 Ft

Hajpánt, csatos hajráf, hajrögzítő csatokkal - barna


Kerüld el, hogy hajszálaid a szemedbe lógjanak!Pillanatok alatt összefoghatod a frizurád!Divatos stílusos megjelenés kölcsönöz!8 csatos rögzítés!Tökéletes jeles alkalmakra, sportoláshoz, otthoni viselethez!


Neked is sokszor meggyűlik a problémád a frizuráddal?
Sajnos, a megfelelő beállítás hosszú időt vesz igénybe, ráadásul még akkor is akad 1-2 rakoncátlan hajszál, amelyik "fellázad". Ráadásul 1-2 óra múlva már biztosra vehető, hogy elveszíti az eredeti formáját.
De képzeld! Van megoldás, hogy könnyedén rögzítsd a hajad, ráadásul különböző megerőltető tevékenységek folyamán is tartósak maradjanak. Legyen szó sportolásról, házimunkáról, sepregetéskor.
A csatos hajráf és hajrögzítő stabilan tartja a frizurád, amire a 8 csatos rögzítés a garancia. Ráadásul nemcsak praktikus, hanem egyszerre divatos is.
Nincs olyan alkalom esemény, amihez nem passzolna. Legyen szó bálról, interjúról, sportolásról, sétáról vagy házi munkáról.
Hihetetlenül egyszerűen és gyorsan használható, minden hajtípushoz.
A csatos hajráf, hajrögzítő tulajdonságai:- Anyaga: ABS műanyag- Mérete: 13 cm- Nem károsítja, roncsolja a hajszálakat- Rugalmas kialakítás- 8 db csat található rajta- Kényelmes könnyed viselet- Több stílushoz és tevékenységez is használható


Mit rejt a termék doboza?- 1 db csatos hajráf és hajrögzítőt




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Hajpánt, csatos hajráf, hajrögzítő csatokkal - barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: