Betöltés...

Surker - professzionális hajvasaló és hajkiegyenesítő készülék

Ár: 7.950 Ft

Surker - professzionális hajvasaló és hajkiegyenesítő készülék
Szeretnél végre egy profi megoldást a hajad egyenesítésére?
Ebben a hajvasalóban nem fogsz csalódni!
Ez a professzionális hajvasaló rendkívül elegáns, trendi formájával is mutatja magas minőségét.
Folyadékkristályos kijelzés, többféle biztonsági védelem, több fokozatban állítható fűtési teljesítmény jellemzi ezt a profi készüléket.
Száraz és nedves hajra egyaránt használhatod a berendezést, pontosan beállítva a kívánt hőfokot, aminek aktuális állásáról a szép kijelző tájékoztatást is ad.
A gombok a készülék oldalán, jól kézreállóan helyezkednek el.
A bekapcsolás és a hőfok szabályozása is ezekkel, az oldalsó gombokkal lehetséges.
A berendezés hálózatról üzemel.
A hálózati kábel nemcsak igen hosszú (2 méteres), de a fodrászatokban látható berendezésekhez hasonlóan a csatlakozása 360 fokban képes elfordulni, így akadályozva meg a kábel csavarodását.
Ha valóban profi megoldásra vágysz a hajvasalás terén, ez a készülék valódi megoldást jelent számodra!
Tulajdonságok:
- Professzionális hajvasaló, hajkiegyenesítő készülék- Gyors, PTC felfűtés- Elegáns, trendi dizájn- Folyadékkristályos kijelző- Több fokozatú hőszabályozás- Biztonságos kialakítás: a készülék szélei nem forrósodnak- Száraz, és nedves hajra- Véletlen kinyílás elleni védelem- 220 V-os hálózatról üzemel- Teljesítmény: 45 W- 360 fokban forgatható csatlakozású, 2 m hosszú hálózati kábellel- Ergonomikus kialakítás
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Surker - professzionális hajvasaló és hajkiegyenesítő készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: