Betöltés...

Havita Health Beauty 3x csomag

Ár: 29.990 Ft

Havita Health Beauty 3x csomag
SZÉPSÉGÁPOLÁS - IMMUNERŐSÍTÉS
Egyedülálló szépségvitamin az állandóan szép hajért, ragyogó bőrért és egészséges körmökért. A tökéletes immunvédelemhez szükséges vitaminokon és ásványi anyagokon felül 28 extra hatóanyagot tartalmaz, amelyek segítenek fiatalságunk megőrzésében. A legkomplexebb női multivitamint állítottuk össze, mert hiszünk benne, hogy a megfelelő szépségápolás magabiztosságot adhat a mindennapokban.
A csomag tartalma 3 doboz Havita Health Beauty, egy teljes vitaminkúra kedvezményesen!
A HAVITA-nál nincsenek 30 napos hónapok. Minden doboz 31 darab tasakot tartalmaz. 1 tasak, 1 napra fedezi a számodra szükséges tápanyagokat, így könnyen magaddal tudod vinni akár munkába, akár utazás során és nem kell többé a dobozokkal bajlódnod.
Téged is Érdekel a szépségápolás?
Itt a legjobb szépségvitamin nőknek kifejlesztve!
Szépségvitaminunk egy komplex multivitamin nőknek kifejlesztve. A Havita Health Beauty szépségvitamin több mint 25-féle vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, így nincs szükséged egyéb táplálékkiegészítőre ahhoz, hogy testednek mindent megadj, amire szüksége van a szépséged kiteljesedéséhez. A piacon kapható legjobb multivitamin nőknek. Komplex és prémium szépségápolási megoldás!
Havita Beauty
Napi adag: 7 db vitamin Doboz tartalma: 31 tasak
Mit tartalmaz?

1 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
1 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula
1 db Omega-3 kapszula
2 db HAVITA Beauty kapszula

Szépségápolás - immunerősítés
Mit tud a Havita Health Beauty?
A Havita Health Beauty szépségvitamin a te szervezeted egészséges működéséhez szükséges vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken felül most emelt dózisban tartalmaz A-, E- és B7 (biotin) vitaminokat, hialuron savat, kollagént és Q10 koenzimet, melyek elengedhetetlen tápanyagok ahhoz, hogy kihozhasd a maximumot hajadból, bőrődből és körmeidből. 
Ezzel a szépségvitaminnal nem kell választanod az egészséged megőrzése és a szépséged ápolása között. A mi küldetésünk, hogy minden egyes tasakunkkal ezen céljaid elérésében segítsünk neked. Ezért állítottuk össze a Beauty multivitamint, amely a legjobb haj, bőr és köröm vitamin a piacon!
Mire nyújt megoldást?
Általános immunerősítés 80%
Izomzat és csontozat támogatása 80%
Szépségápolás 100%
Agyi funkciók támogatása 60%
2-3 hét után már érezheted, hogy bőröd hidratáltabb, hajad visszanyeri régi ragyogását.
1-2 hónap folyamatos szedés után a hajhullás csökkenése mellett egyre több babahaj jelenhet meg, bőröd rugalmasabbá, egészségesebbé és puhábbá válhat, körmeid pedig a gyorsabb növekedés mellett erősödhetnek is.
3 hónap után szervezeted stabilizálódik, végre büszkén és önbizalommal telve viselheted ragyogó hajad és egészséges körmeid. Természetesen bársonyos, hibátlan bőröd pedig elkápráztatja környezeted.
Mit tartalmaz és miért fontos?
Az állapot fenntartása érdekében a kiegészítő folyamatos szedését javasoljuk.
A-vitamin
Nagy szerepet játszik a szép és egészséges bőr fenntartásában, mivel szükséges a hámsejtek osztódásához és a kollagénrostok termelődéséhez, amelyek hozzájárulnak, hogy bőrünk sima és ragyogó legyen.
E-vitamin
Csökkenti a szabadgyökök kialakulásának esélyét, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait. Fokozza a kollagéntermelést, valamint a fejbőr vérellátottságát, így hozzájárul hajad egészségéhez.
Hialuronsav
Hidratálja bőröd a magas vízmegkötő képességének köszönhetően, ezáltal segít a ráncok kialakulásának megelőzésben és a meglévők mérséklésében.
Biotin
Elengedhetetlen a sejtek fejlődéséhez, ezzel hozzájárulva hajad növekedéséhez és dúsulásához. Segíti a keratin termelődés folyamatait, amely hajad egyik fő összetevője
Q10 koenzim
Nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, hogy a bőr be tudja tölteni alapvető funkcióit, mint például a regenerációt és a helyreállítást.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Havita Health Beauty 3x csomag" című hirdetést látja. (fent)