Betöltés...

Havita Health Bronze multivitamin

Ár: 12.990 Ft

Havita Health Bronze multivitamin
EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS - IMMUNERŐSÍTÉS
Alapcsomagunk megfelelő választás lehet, ha kiegyensúlyozott táplálkozás és átlagos fizikai- valamint szellemi aktivitás mellett szeretnéd folyamatosan biztosítani a szervezeted számára szükséges alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket az egészségmegőrzés érdekében.
A HAVITA-nál nincsenek 30 napos hónapok. Minden doboz 31 darab tasakot tartalmaz. 1 tasak, 1 napra fedezi a számodra szükséges tápanyagokat, így könnyen magaddal tudod vinni akár munkába, akár utazás során és nem kell többé a dobozokkal bajlódnod.
Számodra fontos az egészségmegőrzés?
Szeretnéd erősíteni immunrendszered?
Ha gyakran fáradékonynak és levertnek érzed magad, esetleg a vitaminhiány más tüneteit tapasztalod magadon, akkor a Havita Health Bronze multivitamin segíthet. Megerősítheted az immunrendszered vagy fenntarthatod az állapotát, mert minden fontos tápanyagról gondoskodik szervezeted számára.
Havita Bronze
Napi adag: 6 db vitamin Doboz tartalma: 31 tasak
Mit tartalmaz?

2 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
2 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula

Egészségmegőrzés - immunerősítés
Mit tud a Havita Health Bronze?
A Havita Health Bronze csomagunkat azoknak állítottuk össze, akik a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett szeretnék szervezetüket folyamatosan ellátni a legalapvetőbb vitaminokkal és ásványi anyagokkal az egészségmegőrzés érdekében. Egy termékben megkapod a C- és D-vitamin kapszulát, B-komplex kapszulát kiegészítve A-, E- és K-vitaminnal, ásványi anyag komplex kapszulát, valamint további kalciumot és magnéziumot tartalmazó kapszulát.
Mire nyújt megoldást?
Általános immunerősítés 60%
Izomzat és csontozat támogatása 60%
Szépségápolás 40%
Agyi funkciók támogatása 40%
2-3 hét után energikusabbá válhatsz és elkerül a fáradékonyság és levertség állandó érzete.
1-2 hónap folyamatos szedés után a megbetegedések kockázata jelentősen csökkenhet és egy-egy esetleges megbetegedés ideje is lerövidül.
3 hónap után szervezeted stabilizálódik és immunrendszered megerősödik, így hatékonyabban védekezhetsz a betegségek ellen.
Mit tartalmaz és miért fontos?
Az állapot fenntartása érdekében a kiegészítő folyamatos szedését javasoljuk.
C-, D-vitamin
A C-vitamin antioxidáns, mellyel az edzés során felszabadult nagymennyiségű káros gyökök ellen harcolhatsz, ezzel gyorsítva a regenerációt. A D-vitamin szerepet játszik a csontozatod egészségében.
B-komplex
A B-vitaminok segítenek a tápanyagok energiává alakításában, így nélkülözhetetlen a fizikai teljesítmény maximumon tartásában is. Továbbá a vérkeringés javítása révén az oxigénellátást is fokozzák.
Kalcium-Magnézium
Együttesen felelősek a csontozat egészséges fejlődéséért, a szív- és érrendszer működéséért. A magnézium hozzájárul az idegrendszer és a normáls izommműködés fenntartásához.
Ásványi anyagok
Az edzések alatt a fokozott folyadékvesztés során sok ásványi anyag is távozik a szervezetedből. Ezek pótlása nélkülözhetetlen a tökéletes regenerációhoz.
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Havita Health Bronze multivitamin" című hirdetést látja. (fent)