Betöltés...

Izomlazító masszázs készlet, fekete

Ár: 5.990 Ft

Izomlazító masszázs készlet, fekete

Az izomlazító masszázskészlet jelentősen hozzájárulhat az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez. Segítségével rugalmasabb és hajlékonyabbá válhatsz, akár az izomlázad is elmúlhat. Bizonyos izomfájdalmaktól és problémáktól is megszabadulhatsz, ha a készletet használod. Érdemes beszerezned otthonra és legalább 5-10-15 perces napi rutinná tenni a henger gyakorlatokat. A henger nem csak az ülőmunkát végzők számára lehet hasznos, a profi, amatőr és hobbisportolók szakszerű edzésének is remek kiegészítője.
A csomag tartalma:- 1 db izomlazító henger- 1 db masszázslabda- 1 db masszázs rúd
Fekete:
Henger mérete: 45x13,5 cmMasszázs rúd hossza: 43,5x3 cmLabda mérete: 12x5,5 cm



Termék súly (kg)
1,59


Csomag súly (kg)
1,6


Csomag méret (cm)
14x14x45



*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás. (PTK  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.




























Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Izomlazító masszázs készlet, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: