Betöltés...

Diolift hidrogél (30 ml)

Ár: 8.990 Ft

Diolift hidrogél (30 ml)
Hidratáló liftinges gél liliomból és aloe verából. Érzékeny, fáradt, ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott. A növények, ásványok és hialuronsav kombinációja fiatalítja a bőrt. A vetiver és citrom alapú parfüm nyugtató hatású, stimulálja a bőr alatti kötőszövetet és regenerálja a nap égette bőrt. A feszesítő Botox hatás már perceken belül jelentkezik. Csökkenti a mély ráncokat, de nem tömíti el a pórusokat.
A Diochi egy teljesen új típusú liftinges hidrogélt fejlesztett ki a bőr öregedése és a ráncképződés ellen. Amint felviszi a Diolift hidrogélt az arcára vagy testére, erős hidratációt fog érezni ami szépen feszesíti a bőrt és kisimítja a ráncokat. Ezzel természetesen hat a pszichikára is, megnöveli az önbizalmat amivel javul a kedélyállapot is. Összetétele teljesen egyedülálló.
Főbb jellemzői:- fiatalítja a bőrt- stimulálja a bőr alatti szöveteket- gyors ?Botox hatás"- megakadályozza a hegesedést- regenerálja a nap égette bőrt- csökkenti a mély ráncokat- nem tömíti el a pórusokat- pozitív hatással van a pszichikára
A hidrogél hihetetlenül gyorsan hat, pillanatok alatt hidratálja a bőrt, így ha például egy tárgyalás vagy interjú előtt szeretne kicsit jobb színben mutatkozni, frissnek, energikusnak, fiatalnak látszani, akkor használja a Diolift hidrogélt. Minden bőrtípusra alkalmazható, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk.
A Diolift alapjául a szervezet számára könnyen hasznosítható szerves ásványok szolgálnak, mint a szilícium, arany, magnézium, cink, kén és egyéb biogén elemek. Biogén elemeknek nevezzük azokat a kémiai elemeket, amelyek atomjai részt vesznek az élő szervezetek felépítésében. A bolygónkat felépítő természetes kémiai elemek száma kb. száz, ezek közül nyolcvan kimutatható az élő szervezetekben is. A Diolift több mint 64 biogén elemet tartalmaz.
Negyvenes éveink után a szerves szilícium hiánya a bőr kiszáradását és ráncosodását okozza. A striák vágy más bőrhibák jelentkezése, minden, amit a bőr és kötőszövetek rugalmasságának elvesztése okoz könnyen helyrehozható a szerves szilíciummal. A szerves szilícium ugyanis különleges módon hat a bőrre, annak struktúrájára, regenerálódására és fiatalítására.
Alkalmazási terület:- Korai ráncok kialakulásának megelőzésére és a bőr azonnali feszesítésére- Száraz, ekcémás, pattanásos bőrre- Pikkelysömörre vagy gombás bőrre- Napozás utáni bőrpírre- Fekélyes sebek körüli bőrre, mert felgyorsítja a sebgyógyulást és a hegesedést- Száraz, pergamenszerű bőr esetében egyéb kiegészítőkkel együtt, mint a Viraimun vagy a Diocel biominerál- Scleroderma és striák esetén Estrozin vagy Androzin étrend kiegészítővel kombinálva- Nagyon érzékeny bőrre, vagy csecsemőknél pelenkakiütésekre- Fagyási sérülések utókezelésére, vagy lézeres, plasztikai műtétek után, hogy elkerüljük a túlzott hegképződést és bőrpírt- Ha az arcon elpattantak a hajszálerek, vagy a körmök nagyon töredezettek, akkor a Dioliftet közvetlenül az adott felületre visszük fel- Nagyon hasznos műkörmök eltávolítása után, vagy körömlemosó után alkalmazni- Ha a száj sarka gyakran kirepedezik, az azt jelenti, hogy nincs elég szerves vas a szervezetben, ilyenkor ajánlott olyan étrend kiegészítőkkel együtt alkalmazni, mint a Diocel biominerál vagy a Gerocel kapszulák, ugyanis mindkettőben van szerves vas- Ha a fül bőre piros, érintésre fájdalmas, akkor ajánlott kitörölni Diolifttel, akár többször egymás után, amíg az állapot nem javul
Milyen fő összetevők hatnak a bőrre?
Aloe Vera: olyan béta-glükánokat tartalmaz, amelyeknek erős regeneráló hatásuk van a bőrre. Fiatalítja és hidratálja a bőrt, antivirális, antibakteriális, gombaölő és rákellenes hatással rendelkezik és kiválóan gyógyítja az égési sérüléseket.
Lilium brownii: olyan poliszacharidokat tartalmaz, amelyek daganatellenes hatással bírnak, továbbá szteroid szaponinokat, amelyek gyógyító hatással vannak a bőrre. Általában gomba vagy vírusfertőzések, leégés, különböző kiütések, ekcéma és pattanások kezelésénél használják.
Aesculus hippocastanum: ez a gyógynövény külsőleg csökkenti a napsugárzás negatív hatásait. Erős öregedés gátló hatással van a bőrre, ami már 9 hetes használat után szembetűnő. Valamint regenerálja az érrendszert.
Hydrokotylle asiatica: a növény hatása nagyon széles spektrumú, segít például a narancsbőr és a scleroderma esetében, mivel támogatja a perifériás keringést. A francia biokémikus Jules Lepine felfedezett a növényben egy alkaloidot, amit X-vitaminnak nevezett el. Ez a "vitamin" pozitív hatással van az agysejtekre és a belső elválasztású mirigyekre.
Argireline: Ez egy növényekből kivont hatóanyag, amely természetes aminosavakból áll. Nagyon erős ránctalanító hatással bír. A botox helyettesítésére alkalmazzák, mivel ez természetes anyag és nincsenek mellékhatásai. Hosszantartó de nem visszafordíthatatlan hatású.
Nátrium-hialuronát: a hialuronsav nátriumsója erős hidratáló hatású és kiváló a ráncképződés ellen. A hialuronsav az emberi szervezetben is előfordul. A bőr egyik természetes építőeleme, megtalálható a kötőszövetekben, az epiteliális és idegi szövetekben is. Az újszülöttekben van belőle a legtöbb, de később a termelődése lelassul. Negyvenéves korunkra a kezdeti mennyiségnek a felére csökken és kialakulnak a ráncok. Mire elérjük a hatvanéves kort a hialuronsav mennyisége 10 százalékára csökken. Főbb tulajdonságai:
- képes nagy mennyiségű vizet megkötni (kb. ezerszeresét saját térfogatának)- meggátolja a kollagén lerakódását, így csökkenti a hegek kialakulását- fájdalomcsillapító hatású- az ízületi folyadékban síkosító és lengéscsillapító hatású, valamint meggátolja az ízületek sorvadását- meggátolja a vírusok és a baktériumok behatolását a sejtekbe
Hogyan használjuk?
Feszesítés: A gyors és hatékony feszesítés érdekében mossuk meg arcunkat, majd miután megszáradt vigyük fel a koncentrált Diolift hidrogélt. Hagyjuk megszáradni.
Mindennapi használat: A még nedves bőrre visszük fel a hidrogélt. Kenegetés közben nedvesítsük be ujjainkat. Az gélt fokozatosan vigyük fel, hogy egy vékony réteget hozzunk létre, ami tisztítja és hidratálja a bőrt.
Összetétel:Aqua, Acetyl Hexapeptide, Glycerine, Aesculus Hippocastanum, Xantam Gum, Lilium Candidum Extr. Dimethyl Sulfone, Sodium Hyaluronate, Parfum Aquagel, Aloe Barbadensis, Centella Asiatica, Dehydroacetic Acid, Benzylalkohol

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Diolift hidrogél (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)