Betöltés...

Mellfeszesítő krém, dekoltázsápoló

Ár: 15.675 Ft

Mellfeszesítő krém, dekoltázsápoló 
Termék megnevezése: OMY LADY Természetes mellfeszesítő krémNettó tömeg: 100gHasználata biztonságos és hatékony.Természetes szépségápoló krém a feszesebb és teltebb mellekért.
Hatóanyagok:
Az OMY LADY dekoltázsápoló krém többféle növényi kivonatot tartalmaz, amelyek elősegíthetik a sejtek szaporodását. Ezzel megváltoztathatja az emlősejtek akadálytalan és blokkolt állapotát, és javíthatja az emlőszövetek felszívóképességét.Emellett számos aktív tápanyagot biztosíthat a mell számára, melynek hatására a lapos és megereszkedett mell ismét visszanyeri régi, feszes formáját.Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolja, gyermekektől elzárva.
Használata:
Vigye fel a dekoltázsápoló krémet a mellre és masszírozza 5 percig, naponta kétszer, reggel és este.Az optimális mennyiségű krém használata mogyoró méretű.1. lépés: oszlassa el a krémet a mellen és környékén, de kerülje a mellbimbókkal való érintkezést.2. lépés: enyhén hajoljon le, mindkét kezével masszírozza bele a bőrbe a krémet.3. lépés: tolja a melleket össze egészen a hónaljtól a dekoltázs vonaláig tízszer.
Megjegyzés:Szoptatás során nem ajánlott az alkalmazása, emellett mell- vagy bőrbetegség mellett egyeztessen orvosával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mellfeszesítő krém, dekoltázsápoló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: