Betöltés...

Körömgomba ecsetelő

Ár: 11.495 Ft

Körömgomba ecsetelő
Körömgomba ecsetelő termékjellemzők:
Lágyító: gyógynövényes esszencia, gyorsan puhítja a körömgombát, és mélyen behatol a körömágyakba, hogy elősegítse a felszívódást.Védi a körmöket: védi az új körmök növekedését és elősegíti a körömsejtek regenerálódását.Táplálja a körmöket: felgyorsítja az új körmök növekedését és táplálja a körömágyakat.Hatékony kezelést nyújt mind a kéz, mind a lábujjkörmök problémáival szemben.A körömkezelési folyamat hatásainak összehasonlítása:
7 nap: a körömgomba fejlődése megáll2-3 hét: a körömgomba újbóli kialakulásának gátlása.4-6 hét: javítja a körömágyakat és táplálja a köröm sarkait.7-8 hét: az új körmök simává és erőssé válnak.Ajánlott módszer használati módszer:
1. LÉPÉS: Puhítsa meg a körmöket meleg vízzel2. LÉPÉS: Manikűrkéssel javítsa ki a köröm felületén lévő barázdákat és távolítsa el a szennyeződéseket3. LÉPÉS: Vigyen fel 3-4 csepp körömesszenciát a fertőzött körmökre4. LÉPÉS: Naponta kétszer reggel és este alkalmazza.
Vigyázat:
1. Megvastagodott vagy érdes körmök esetén használat előtt tisztítsa meg őket.2. Azonnal hagyja abba a használatát, ha allergiás tünet jelentkezik.3. Óvatosan védje az újonnan növesztett egészséges körmöket, és ne reszelje le.4. Kérjük, helyezze ezt a terméket gyermekek számára hozzáférhetetlen helyre. Gyermekeknél és terhes nőknél óvatosan kell alkalmazni.5. Használat előtt alaposan rázza fel.
Csomag tartalma: 1x körömgomba ecsetelő

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Körömgomba ecsetelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: