Betöltés...

Vákuumos pórustisztító-bőrtszitító készülék

Ár: 3.490 Ft

Vákuumos pórustisztító-bőrtszitító készülék

A rendszeres napi, következetes tisztítás a kulcsa az egészséges, szép és fiatalos bőrnek. Ha megbízható segítőt keres a tisztításhoz és az általános bőrápoláshoz, a hat fejjel ellátott vákuumos pórustisztító tökéletes választás minden bőrtípusra.Mit tud? A vákuumos pórustisztító először is a bőr tisztítására szolgál. Megszabadít az elhalt hámsejtektől, a felesleges faggyútól és az eltömődött pórusoktól, az úgynevezett mitesszerektől. A pattanások esetében is jó szolgálatot nyújt. A vákuumos pórustisztító rendszeres használata a bőr feszességének javulásához, a ráncok csökkenéséhez és általános bőrregenerációhoz vezet.
a kiszerelés 6 fejet tartalmaz: alap fej: minden bőrtípusra kerek nagy: a mitesszerek eltávolításához és bőrliftinghez kerek közepes: pattanásokra hajlamos és zsíros bőrre kerek kicsi: érzékeny bőrre kerek mini: érzékeny bőrre és mitesszerek eltávolítására ovális: arcliftinghez és ránctalanításhoz, mikromasszázs a szemhéjak, az orr vagy a száj sarkainálVákuumos pórustisztító - Paraméterek:

szívóteljesítmény: <= 62 KPa
akkumulátor kapacitása: 380mAh
súly: 250 g

a csomag tartalma:

vákuumos tisztító
tápkábel
6 fej


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Vákuumos pórustisztító-bőrtszitító készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: